Mi a véleményetek rólam?
Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok. Vannak haverok a suliba de azok nem barátok hanem haverok. Így néha nagyon magányos vagyok.Bár van egy legjobb barátnőm, de ő több mint 100km-re lakik tőlem. Kis városban élek és nincs sok lehetőség "kikapcsolodásra" és ha lenne is ,nincs olyan személy akivel elmehetnék. Sokat szoktam olvasni.Imádok olvasni ezen kivűl kicsi korom óta tánc az életem. Régebben jártam is és nagyon jól ment de ott hagytam szemét emberek miatt. Szeretném folytatni, de másik tánc suli másik városba van.És sok időt elvenne az utazás ,meg a szüleim amúgy sem engednék meg. A suli jól megy. Viszont utálom a sulit és az osztályomat is. Van valaki aki hasonló helyzetben van velem? Szerintetek mit tegyek?Tiszta unalmas már a mindennapom szinte..:/2013. dec. 1. 18:22
1/8 anonim válasza:
Átlagos vagy, gyenge és gyáva. Semmi különös ...
2/8 anonim válasza:
Az, hogy sokat rizsázol de nem rossz.
3/8 anonim válasza:
nincs benned gyűlölet.
a gyűlölet erőt ad.
4/8 anonim válasza:
én is imádtam táncolni és ugyanazért hagytam abba, a másik tánccsapat meg béna volt, az osztályomat én is utáltam, ezért mentem másik suliba, azóta sokkal jobb minden, de barátom most sincs túl sok
5/8 A kérdező kommentje:
Gyengének nagyon nem mondanám magam.Nem gyűlöllök senkit.Max pár ember engem azért mert nagy pofám van és kiállok magamért de hogy gyenge(???).:D
2013. dec. 1. 18:27
7/8 anonim válasza:
A leírtak alapján aranyos lehetsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!