Kimosható színes és barna hajfestékeket ismertek?
Figyelt kérdés
Szőke vagyok és barnára festeném a hajam de nem tudom hogy állna...ezért kéne..vagy esetleg ombre hajra is gondoltam ami színes..tudtok olyan kimosható hajfestéket ami nem károsítja a hajat?2013. nov. 30. 20:23
1/1 anonim válasza:
Szia!:)
Ha színeset akarsz és próbálkozni szeretnél akkor ajánlom az ételfestéket,elég furcsán hangzik,de nagyon sokan csinálják van egy két szín:) Próbálgasd 100ft egy vagy két nap alatt kijön.:)) Aztán ha tetszik csináld tovább vagy vegyél egy komolyabb színezőt.
Szerintem barna hajfesték csak olyan van ami min 30 napig hajba marad intenzívebben,de utána sem kopik ki rendesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!