Miért csúnya a fehér bőr?
ja és a szolitól nem biztos hogy barna leszel, ha pl nyáron nem barnulsz csak leégsz akkor ne is jusson eszedbe a szoli.
Kezd el sportolni, pl konditeremben pár hónap alatt letudsz fogyni
Az ember bőre színe fehér!
Szerintem ez a természetes!
ha valaki ezzel csúfol hogy te vagy a hófehérke akkor az elég szánalmas.
Jajj hát nehogy már ennyire kilegyél bukva, mert a barna bőr a divat. Nem csúnya a fehér bőr, én imádom a fehér bőrt, meg még sokan mások...
" Nagyon fehér bőrű vagyok, szeplők nélkül, sötét hajjal, zöld szemmel."
Hát majdnem elolvadtam miközben olvastam :DDD
Nem kell magadba zuhanni, ha "dagadtnak" érzed magad, akkor vezess be magadnak valami étrendet, heti 3x jár el futni, meg otthon valami edzés ami neked szimpatikus és meg van oldva a probléma. Jó vagy ahogy vagy.
A szoláriumtól, meg a sok UV-től amúgy is csak bőrrákot kapsz. Fel a fejjel!
Nekem olyan fehér a bőröm, hogy komolyan ennyire fehér bőrt még nem láttam az élőben. :D Hívnak hófehérkének, bunkóbb népek meg halottnak is... Egy nagyon bunkó tanár is beszólt nekem miatta, persze kioktattam utána. De én nagyon szeretem a fehér bőrt, nagyon tetszik, egyetlen bánatom, hogy itt Mo.-n alapozót is nehéz találni, mindegyikből a legvilágosabb is árnyalatokkal sötétebb, külföldről kellett rendelnem...
Nem is hinnéd el amúgy, hogy mennyi fiúnak bejön ez a fehér bőr. :D
Persze tudom hogy sok embernek nagyon nehéz elfogadnia magát, én szerencsésnek érzem magam, hogy tetszek magamnak.
A dagadtságról meg annyit, hogy nekem nagyon lassú az anyagcserém, ezért keveset eszem. A lassú anyagcserém miatt elkezdtem tornázni is, de nagyon nehéz, mivel nagyon gyenge vagyok, így egy nap max. negyedórát tudom csinálni anélkül, hogy megfájdulna valamim. Nem volt sosem olyan nagy súlyfeleslegem, így nem akarok hülyeségeket mondani neked, de hidd el meg lehet szokni, hogy nem eszel annyit. A lényeg hogy nem egy hétig kell csinálni, nem is egy hónapig, hanem tovább, hogy már szinte "életstílus" legyen. Ha nem lassú az anyagcseréd, akkor már 1400 kalória egy nap nagyon jó, és ha belegondolsz, az nem is kevés. Számoltasd ki valamilyen netes kalkulátorral, hogy neked mennyi az ideális napi kalóriabevitel. Számolgasd hogy mikor mennyi kalóriát eszel, és akkor rájössz hogy mi túl sok, és helyette eszel mást. Nem vagyok fanja a különböző diétáknak, mindig azt eszem, amit megkívánok, én csak a kalóriákra figyelek. Szerintem ez jó módszer, tapasztalatból mondom. Nem híztam, sőt az évek során 5 kilót sikerült is leadnom. Ha nem olyan lassú az anyagcseréd mint nekem, nekem még könnyebb is lesz, mert alapból többet ehetsz.
Bocsi a regényért, remélem azért tudtam segíteni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!