Nektek mennyire tud elszalni az agyatok ha nagyon megalazva erzitek magatokat?
Figyelt kérdés
2013. nov. 30. 02:48
1/6 anonim válasza:
féktelen düh, önkontroll teljes hiánya.
mindehhez NEM etióp test társul.
a többit rád bízom
F
2/6 kismutyesz_ válasza:
Semennyire, mert tudok józanul gondolkodni ilyen esetben is. Persze nagyon nehéz, de tanulható.
3/6 anonim válasza:
Hát,én általában azt szóvá is teszem,amúgy sem vagyok túlságosan nyugodt tipus,de nem vagyok idegbeteg:)
4/6 kismutyesz_ válasza:
Ja amúgy ha valaki rajtam vezetné le a dühét akkor azt talán még egyszer le nyelném ha bocsánatot kér, de másodszor már nem játszhatná el, mert én nem box zsák vagyok.
6/6 anonim válasza:
Nagyon, ilyenkor általában mindig eltörök valamit. Volt, hogy az egeret széttörtem, poharakat (többet is), ablakot kitörtem, már egy ventilátort is széttörtem vagy falat ütöm. Próbálok nem másnak nekimenni.
Engem a legjobban a súlyommal lehet megalázni, de azzal nagyon. Egy icipici kis célzástól is hihetetlenül ideges tudok lenni, ha ehhez még társaság is van (tehát megalázva is érzem magam akkor) és a közeli hozzátartozóim azok akkor hamar kitörök. Például teljesen idegenek előtt csak magamban szoktam dühöngeni és próbálok úgy tenni mintha semmi gond nem lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!