Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit csináljak? Romokban az...

Mit csináljak? Romokban az életem!

Figyelt kérdés
Már elegem van mindenből nem szeretett soha senki ,még annyit sem érdemlek meg ,hogy utáljanak ba*ik mindenki a fejemre egy nagyot, szinte soha nincs olyan akivel beszélgetnék max.,ha valami nagyon fontos dolgot akarnak kérdezni (pl. mellém ülsz? persze témazárónál:S ) Mindenkinek csak azért vagyok jó,mert nincs más jó mostnár nem megyek bele ebbe a kihasználósdiba ,de nincs egy barátom se mellesleg utálom,ha valaki hülye és szeretek segíteni másnak . Kövér is vagyok ronda ,és állandóan mindenki megbánt mindennel:S elég jó tanuló vagyok azért is utálhatnak.Már azt értem el,hogy sehova nem megyek otthon ülök a gép előtt.A kedves szüleim nem törődnek velem. Azon veszekednek ,hogy kinek miylen márkájú cipője van miközben nem veszik észre ,hogy az enyém lyukas . Jó nemcsoda ,mert már két éves cipő ,de miylen érdekes ,hogy nekik van 5 nekem meg egy szemét szar? ... Az apámmal talán még eltudok beszélgetni,de anyámmal ,az apai nagymamám a hugommal kivételezik a másik mamám meg jóindulatú meg kedves ,de ő messze lakik ,de ő meg nagyon szigorú egyes dolgokban.A nagypapám is néha furán viselkedik a dédim meg legtöbbször besértődik ..A hugom meg idegesítő ,nincs kivel legyek .Azon kivül már sztem annyira meghülyültem,hogy hangokat hallok amikor már majdnem elaludtam akkor magától elkezdett mozogni a lábam.Félek a saját szobámba lenni néha nem merek egyedül aludni és anyám akkor csak ordibál..:S Bezzeg az erdőbe teljesen egyedül ki merek menni..Nincs semmilyen stílusom azt sem tudom mit akarok mihez van kedvem teljesen elvesztem,kicsit hülyén fogalmaztam...mit tegyek?
2009. nov. 20. 23:16
 1/10 anonim ***** válasza:
legyél optimista..azért érzel igy mert ugy álsz hozzáá hogy bármit csinálsz rossz lesz...bebeszéled magadnak hogy mindenki utál meg hogy senki se törödik veled....OPTIMIZMUS ennyi
2009. nov. 20. 23:29
 2/10 A kérdező kommentje:
volt amikor még nem cikiztek meg ba*tattak..
2009. nov. 20. 23:30
 3/10 anonim ***** válasza:
Figyu, hany eves vagy?Nem lehet, hogy kamaszodsz, es ez a problema?:-)
2009. nov. 20. 23:54
 4/10 anonim ***** válasza:
23%
En szep vagyok, es vekony, meg sincsenek barataim....ugyhogy nem vagy egyedul.
2009. nov. 20. 23:57
 5/10 anonim ***** válasza:

Vedd kezedbe az életed!

Ha az a bajod, hogy kövér vagy, akkor próbálj eljárni sportolni (pl.futni), attól jobb kedve lesz az embernek, és még fogyaszt is.

Ne legyél már ilyen kis magatehetetlen.:)

Ha személyesen nem megy az ismerkedés/barátkozás, az interneten van néhány normális alak. De azokat se mindegy, hogy honnan szeded össze.

Járj el sétálgatni, az is jobb mintha otthon ülnél egész nap.

Bár nekem az otthon ülős időszakom az a nyári szünetben volt.:)

És nem hiszem, hogy senki se szeretne. Biztos vannak olyanok, akik nem bírnak, de biztosan olyanok is, akik szeretnek.:)

Hány éves vagy amúgy?

2009. nov. 20. 23:57
 6/10 anonim ***** válasza:

23:57 vagyok

amugy nezd a jo dolgokat, en peldaul nem mernek kimenni az erdobe teljesen egyedul....:-)

2009. nov. 20. 23:59
 7/10 anonim ***** válasza:
Ha kérnél pénzt cipőre biztos adnának.Amúgy 2 éves cipő elvileg még teljesen jó (a kíniai is),ha nem lyukasztja ki az ember.Amúgy nekem is volt ilyen időszakom,elég sokáig,talán évekig is eltartott,aztán hirtelen vége lett.Az a lényeg,h nem kell bedepizni,meg bebeszélni magadnak a problémáidat,amiket 110%,h felnagyítva,eltúlozva,eltorzítva látsz.Nem direkt,ne értsd félre,ez nem a te hibád.Hidd el,más emberrel is ordibál az anyja,ha ilyen marhaságot talál ki,h ő nem mer egyedül aludni.Azért teszi,h térjél észhez.Az elalvás előtt lábmozgás nem a meghülyülés jele:)))) A hangokat pedig nem hallod,hanem gondolod.És ha lehet egy kérdésem:Miket mondanak a hangok?
2009. nov. 21. 10:49
 8/10 A kérdező kommentje:
An hangok semmit csak olyanokat pl. leesik vmi iylenre gondoltam ,meg kalapálnak blabla ,de ,ha felkelek az ágyból és megnézem sehol semmi a lábmozgás sztem a sok futástól volt hirtelen..remélem én is,hogy csak a kamszkor am. 14/lány
2009. nov. 21. 13:00
 9/10 anonim ***** válasza:
Én már a felnőttkorban jócskán benne vagyok és hasonlóan érzek, mint te. Mostanában egyre többet. Tudod, nem te vagy én vagyunk a hibásak, csak nem jó időben és helyre születtünk, ez úgyis csak átmeneti, addig meg elviseljük azt az 50 évet max ami hátra van.
2010. jún. 28. 20:58
 10/10 anonim válasza:

nem vagy egyedül:(

én is ugy érzem mindenki utál ,csak sajnos én emiatt inkább lehet mondani elzüllöttem mint bezárkoztam ,ugyhogy neked azért biztos jobb valamilyen szempontból....de a legfontosabb h csinálj mindent ugy h neked jó legyen és te boldog legyél és akkor rájösz h nem érdekel mások véleménye :)

2010. júl. 21. 16:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!