Mit csináljak? Romokban az életem!
Vedd kezedbe az életed!
Ha az a bajod, hogy kövér vagy, akkor próbálj eljárni sportolni (pl.futni), attól jobb kedve lesz az embernek, és még fogyaszt is.
Ne legyél már ilyen kis magatehetetlen.:)
Ha személyesen nem megy az ismerkedés/barátkozás, az interneten van néhány normális alak. De azokat se mindegy, hogy honnan szeded össze.
Járj el sétálgatni, az is jobb mintha otthon ülnél egész nap.
Bár nekem az otthon ülős időszakom az a nyári szünetben volt.:)
És nem hiszem, hogy senki se szeretne. Biztos vannak olyanok, akik nem bírnak, de biztosan olyanok is, akik szeretnek.:)
Hány éves vagy amúgy?
23:57 vagyok
amugy nezd a jo dolgokat, en peldaul nem mernek kimenni az erdobe teljesen egyedul....:-)
nem vagy egyedül:(
én is ugy érzem mindenki utál ,csak sajnos én emiatt inkább lehet mondani elzüllöttem mint bezárkoztam ,ugyhogy neked azért biztos jobb valamilyen szempontból....de a legfontosabb h csinálj mindent ugy h neked jó legyen és te boldog legyél és akkor rájösz h nem érdekel mások véleménye :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!