Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Tudna segíteni valaki? (lent)

Tudna segíteni valaki? (lent)

Figyelt kérdés

-Szia!(köszi a választ)

-12/L vagyok,szegedi

-melyik/milyen iskolába kellene mennem ahoz hogy műsorvezető lehessek?

-milyen tanulmányi eredmény?

-azért kérdeztem ezt meg mert szeretnék műsorvezető lenni,de visszahúzódó típus vagyok.ez ellen mit tudnék tenni?tudom magamról és mások is mondták ha szorgalmas vagyok sikerül minden!na szóval...ezt azért kérdeztem mert ha megvalósíthatnám ezt az "álmomat" tudnám azt hogy nekem van valami amiért tenni kell.

-ja és ha tudná valaki hogy mennyit keres 1 műsorvezető vagy mi lenne a jó munka azt megköszönném!!

2009. nov. 20. 22:19
 1/6 anonim ***** válasza:
hamburgerrel ne szolgáljak esetleg? létezik google.
2009. nov. 21. 11:35
 2/6 A kérdező kommentje:
köszönom szépen ezt az eszméletlen jó válaszodat ** ****** azt írtam le h aki tudja a választ!nem szemétkedést kértem!egyéként meg azért írtam ide mert googleban nincs semmi olyan ami segít te nagyonnagy ész!okoskodjál már máshol...!
2009. nov. 21. 14:21
 3/6 anonim ***** válasza:
hát nem tudom, szerintem Színművészeti, vagy filmegyetem vagy vmi ilyesmi kell hozzá. Meg persze jó összeköttetések. Nem baj az ha visszahúzódó vagy, szerintem ha intelligens és kicsit humoros vagy, mert látom hogy a szorgalmaddal nincs baj, akkor remek műsorvezető lehetsz! Hajrá! ;)
2009. nov. 21. 19:26
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ!!

Mindent megpróbálok!!

(hát összeköttetések nem nagyon vannak de igyekszem!:)

2009. nov. 22. 13:49
 5/6 anonim válasza:

Szia:)

Ha megnézed pl.a VIVÁ-t akkor ott is láthatod ,hogy nem minden esetben kell elvégezni ilyenfajta posztot.

Ott van Ada ő sem műsorvezetőnek tanult.Hanem elment egy válogatásra és bevették.Szóval...

2009. nov. 29. 18:53
 6/6 A kérdező kommentje:
uhhh...tökjó én is a VIVA-nal szertnék lenni:-)
2010. ápr. 24. 02:14

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!