Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan tanuljak teljes önfegye...

Hogyan tanuljak teljes önfegyelmet? Egy fegyelmezett, kiegyensúlyozott személy szeretnék lenni, aki meg tudja magát védeni, akár szóval, akár ököllel!

Figyelt kérdés

Azért van ebben a témában a kérdés,mert a cigánysággal is kapcsolatos,és hozzájuk a mai Magyarországon sok politika fűződik.

Például:Ha megtámadnak az utcán meg tudjam magamat védeni.

Tudjam kezelni a feszült helyzeteket,csak akkor üssek ha muszáj,tehát azt kérném hogy pontokba foglalva írjátok le nekem hogy miket kell tennem,mik a kötelességeim,ha fegyelmezett,nehezen kizökkenthető "katonás" személyiséggé váljak.

Verekedési tanácsokra nincs szükségem,csak beleírtam,hogy erre is vonatkozna.

Előre is köszönöm a rendes válaszolók véleménykifejtéseit!

2013. nov. 23. 21:50
1 2
 11/12 anonim válasza:
Gyakorlatban jól használható a box, thai box, krav maga. A többi legfőképpen terembe való harcMŰVÉSZET, ami maximum sok éves gyakorlás után ad igazi, felhasználható tudást, BÁR magabiztosságot már ezek is adhatnak pár hónap edzés után. Ahogy előttem is írták, az utcán magabiztosan közlekedj, de figyelj előre és ELŐZD MEG a problémát elegánsan (kerüld ki, menj másmerre, várj, stb..). Személyes tapasztalatom, hogy ha a szemedbe néznek és viszonzod a nézést, azaz "farkasszemet" nézel vele, akkor általában nem kötnek beléd, mert látják, hogy nem félsz. Persze tökéletes a visszájára is elsülhet, de nekem be szokott válni.
2013. nov. 28. 03:34
 12/12 anonim válasza:

"A többi legfőképpen terembe való harcMŰVÉSZET, ami maximum sok éves gyakorlás után ad igazi, felhasználható tudást"

amatőr szintet elérni 5-6 év küzdősportban is(az más dolog hogy sok sportban kickbox stb. alacsony a színvonal és 1év után versenyre küldenek).

2013. nov. 28. 13:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!