Hogyan tudnék összehaverkodni iskolatársakkal anélkül, hogy eltaszítanám magam tőlük?
Figyelt kérdés
Visszahúzódó vagyok, az osztályomban teljesen levegőnek néznek, de az már nem is érdekel.
Kisebb és nagyobb évfolyamokból szeretnék összehaverkodni pár emberrel, akik szimpatikusabbak, de nem nagyon sikerül. Pl. akivel tavaly próbáltam, az is lerázott két hét után mindenféle hazugsággal.
Nehezen megyek oda emberekhez élőben, inkább facebookon írok rájuk, de ha már valakivel sokat beszéltem ott, azzal élőben is jobban tudok.
Csak valahogy mindig az jön ki a végére hogy mindenkit irritálok, le akar rázni, meg ilyenek, és nem értem mi lehet a baj.
Hogyan, és milyen iskolatársakkal próbálkozzak meg haverkodni szerintetek?
2013. nov. 23. 16:00
1/3 anonim válasza:
Hát olyanoknál próbálkozz akik hozzád hasonlóan visszahúzódók.
3/3 anonim válasza:
Talán finomabban kéne csinálnod. (Ne irj 200 üzit egy nap!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!