Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Tényleg ennyire nemtudják ki...

Tényleg ennyire nemtudják ki vagyok?

Figyelt kérdés

bejelöltem még régebben 2-3 12-es csajt a sulinkból, akit láttam párszor.. vagyis ugyanott voltunk egyidőbe, csak épp nem egyszerre beszéltünk..

folyamatosan küldöm farmville-n és maffia wars-on a gifteket és néha írtam kommentet X dolog alá.. de ha köszönök nekik a suliba csak néznek hogy mit akarok meg ki vagyok..

2009. nov. 19. 21:13
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
mit szamit? lekakilnak? kakilj vissza.
2009. nov. 19. 21:17
 2/8 anonim ***** válasza:

a láttam párszor neked bejelölendő ismerős?

a pénztárost a boltból is bejelölöd? meg a buszvezetőt?

2009. nov. 20. 01:18
 3/8 A kérdező kommentje:

nem, de ez 2 csaj..

az egyik jelölt be.. a másik az osztály társa, én meg őt jelöltem be

2009. nov. 20. 06:46
 4/8 thedani ***** válasza:

Hát ha ilyen farmville és maffia wars dolgokat küldözgetsz nekik akkor nem csoda hogy lekakilnak. Én is szidom aki ilyet küld. A végén még dicséretet vársz egy körlevélért is :) Inkább levelet írj nekik, tudod, telibe, nem képek alá, meg maffia wars os meghívó mellé. Ha már élőben nem mész oda hozzájuk.

21\F V.Dániel

2009. nov. 20. 08:56
 5/8 anonim ***** válasza:
Tényleg ennyire nem tudják. De honnan is tudhatnák, ha még életükben két szót nem beszéltek veled???
2009. nov. 20. 10:46
 6/8 anonim ***** válasza:
Gondolom facebook-ról van szó. Ott mkit visszaigazolok, iwiw-en viszont csak a valódi ismerőseimet. Az ilyen alkalmazásokat sem szoktam elfogadni, a kép hosszászólásokat pedig nem nézem meg, mert nem érdekel. Lehet csak visszaigazoltak és ők sem használják a facebookot. Ha nekem köszönne vki azok közül akik bejelöltek, üzenetet küldtek vagy hozzászólást írtak, de még sosem beszéltem velük, akkor tuti, hogy én sem ismerném meg őket. Naponta 10-15 kép hozzászólás érkezik a facebookra, szerintem nekik is, nem biztos, hogy megnézik az összest vagy ha igen, akkor annak az adatlapját, aki küldte tuti nem. Legalább is én soha.
2009. nov. 20. 13:52
 7/8 anonim ***** válasza:
Engem jelölj be nyugodtan facebookon, nekem küldhetsz sok farmville giftet, ha ez minden álmod, szívesen fogadom :D.
2009. nov. 20. 18:27
 8/8 anonim ***** válasza:

en is en is en is ! jelolj be leci leci leci!

kuldj gifteket es haborus jatekeokat szivecskeket se felejts!! leci leci jeloljel be XD

ahh.. szanalmas..

kit erdekel ha nem tudjak ki vagy???

2009. nov. 21. 22:48

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!