bejelöltem még régebben 2-3 12-es csajt a sulinkból, akit láttam párszor.. vagyis ugyanott voltunk egyidőbe, csak épp nem egyszerre beszéltünk..
folyamatosan küldöm farmville-n és maffia wars-on a gifteket és néha írtam kommentet X dolog alá.. de ha köszönök nekik a suliba csak néznek hogy mit akarok meg ki vagyok..
2009. nov. 19. 21:13
1/8 anonim válasza:
mit szamit? lekakilnak? kakilj vissza.
2009. nov. 19. 21:17
2/8 anonim válasza:
a láttam párszor neked bejelölendő ismerős?
a pénztárost a boltból is bejelölöd? meg a buszvezetőt?
2009. nov. 20. 01:18
3/8 A kérdező kommentje:
nem, de ez 2 csaj..
az egyik jelölt be.. a másik az osztály társa, én meg őt jelöltem be
2009. nov. 20. 06:46
4/8 thedani válasza:
Hát ha ilyen farmville és maffia wars dolgokat küldözgetsz nekik akkor nem csoda hogy lekakilnak. Én is szidom aki ilyet küld. A végén még dicséretet vársz egy körlevélért is :) Inkább levelet írj nekik, tudod, telibe, nem képek alá, meg maffia wars os meghívó mellé. Ha már élőben nem mész oda hozzájuk.
21\F V.Dániel
2009. nov. 20. 08:56
5/8 anonim válasza:
Tényleg ennyire nem tudják. De honnan is tudhatnák, ha még életükben két szót nem beszéltek veled???
2009. nov. 20. 10:46
6/8 anonim válasza:
Gondolom facebook-ról van szó. Ott mkit visszaigazolok, iwiw-en viszont csak a valódi ismerőseimet. Az ilyen alkalmazásokat sem szoktam elfogadni, a kép hosszászólásokat pedig nem nézem meg, mert nem érdekel. Lehet csak visszaigazoltak és ők sem használják a facebookot. Ha nekem köszönne vki azok közül akik bejelöltek, üzenetet küldtek vagy hozzászólást írtak, de még sosem beszéltem velük, akkor tuti, hogy én sem ismerném meg őket. Naponta 10-15 kép hozzászólás érkezik a facebookra, szerintem nekik is, nem biztos, hogy megnézik az összest vagy ha igen, akkor annak az adatlapját, aki küldte tuti nem. Legalább is én soha.
2009. nov. 20. 13:52
7/8 anonim válasza:
Engem jelölj be nyugodtan facebookon, nekem küldhetsz sok farmville giftet, ha ez minden álmod, szívesen fogadom :D.
2009. nov. 20. 18:27
8/8 anonim válasza:
en is en is en is ! jelolj be leci leci leci!
kuldj gifteket es haborus jatekeokat szivecskeket se felejts!! leci leci jeloljel be XD
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!