Miből vehető észre, hogy gyerekes vagyok? (nagyon zavar)
Figyelt kérdés
18 éves vagyok. Eddig mindig azt mondták nekem az ismerőseim, és a nem ismerőseim is, hogy milyen komoly, érett személyiség vagyok. Erre megkaptam ezt egy ismerősömtől, hogy milyen gyerekes vagyok, és ezt arra alapozza, hogy nem vagyok egy sze*éhes állat, mint ő. Attól még, hogy nem jár minden órában azon az eszem, attól lennék gyerekes? Na meg mert rendmániás vagyok, és komolyan veszem a tanulást... Ennyire nagy baj, hogy ilyen vagyok, attól még, hogy nem olyan vagyok, mint az átlag, máris gyerekesnek lehet titulálni?2013. nov. 23. 10:43
1/1 anonim válasza:
aki nem olyan mint az átlag (birkák) az kilóg a sorból, és célponttá válik a sok átlagnak. Ezzel csak annyit lehet csinálni, hogy nem foglalkozol vele. Sőt, köszönetet is mondhatsz neki! Tökéletes példákat mutatnak nekünk arra, hogy milyeneké ne váljunk még véletlenül se!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!