Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Így el fogok magányosodni?...

Így el fogok magányosodni? Rossz út ez?

Figyelt kérdés

Úgy érzem, csak haverom van, barátom egy se.

Úgy érzem, rossz haver vagyok. Ugyanakkor azt is érzem, hogy akiket én "utasítok vissza" (nem szó szerint elutasítás, csak nehezen érnek el), azokkal valóban nem is érzem olyan jól magam, akikkel meg jól érezném, azok számomra elérhetetlenek.

Ráadásul mintha a legtöbb ember után én futnék.

Sokszor senki se ír rám Facebook-on, a találkozók nagyobb részét én szervezem.

Gond még, hogy elvont és különc (nem különleges, nem ezt állítom magamról!!!!) vagyok, így a legtöbb emberrel kommunikációs nehézségeink vannak egész egyszerűen.

Ráadásul egy olyan pozícióban vagyok, hogy teljesen el kellene hallgatnom a nézeteket illetően, mert bármit mondok, az legalább fura, de akár bántó is lehet (a szándékom nem az). Közben hallgatom, ahogy mások beszélnek, ami számomra fura, akár bántó is. Csak, mert furcsán gondolkozom.

Közben komolyan veszem a tanulást, a lexikális tudást jónak tartom, mert érdekes, és az az elvem, hogy ne csak a kreditekért tanuljunk. Ez is sok helyen ellenszenves...

2013. nov. 22. 22:42
 1/1 anonim ***** válasza:

Ez elég általános, ennél azért többet kéne tudni rólad és a konkrét különcségedről. Ha jól értem valamilyen felsőoktatási intézménybe jársz, ilyen helyeken azért lehet találni mindenféle beállítottságú alakokat (-> kredit dolog: lehet hogy az emberek 90%-a csak kreditekért tanul, de akkor te megkresheted a 10%-ot ha neked ez fontos).

Én tök átlagosnak gondoltam magam akkoriban (nem volt rég), átlagos vágyakkal, felfogással stb. Na épp így lettem igazán magányos. 5 év egyetem: nulla telefonszám, ez azért jól mutatja mire jutottam.

Ami még feltűnt: a haver-barát kérdés. Biztos hogy nem elég találkozgatni ezzel-azzal és közben saját utat járni? Nekem többen és többször mondták hogy legjobbbarátaim. Nem érek vele sokat.

2013. nov. 23. 00:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!