Mi motívál téged?
Figyelt kérdés
2009. nov. 19. 19:26
11/19 anonim válasza:
Az, hogy elérjem az álmom. Az, hogy ha visszatekintek, akkor azt lássam, hogy igen, büszke vagyok magamra. És azt lássam, hogy az életem nem siklott el felettem, és mertem bátor lenni, és sikerült kihozni mindenből a legtöbbet.
12/19 Silber válasza:
Az motivál a tanulásra, hogy ne szar fizikai melót kelljen végeznem egész életemben.
13/19 anonim válasza:
Hogy megszerezzem azt a fiút akit szeretek---tehát a szerelem motivál a küzdésre.
15/19 anonim válasza:
Ha az aznapra kitűzött céljaimat,megvalósítom.
16/19 anonim válasza:
egypár gyönyörű lány a maffiózók c. sorozat
a hobbim
17/19 anonim válasza:
az hogy jót tegyek másoknak. még nem megy igazán jól, ezért is eza célom. na meg persze az a bizonyos fiú a hátsó padban:D
18/19 anonim válasza:
Sajnos egy ideje már semmi... most keresem az új motivációmat :) nem sok sikerrel.
19/19 anonim válasza:
A kitűzött cél elérése , megvalósítása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!