Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szoktatok ilyet érezni?

Szoktatok ilyet érezni?

Figyelt kérdés

Nem tudom, de nekem néha lenne kedvem mindent és mindenkit itthagyni, és elutazni pár hónapra, ahol végre tök egyedül lehetek, végre a saját magam "ura" lehetek. Nincs határ, csak teljes szabadság, kötelezettségek nélkül. Ahol végre tisztázhatok egy csomó érzést magamban, és végre felszabadulhatok a stressz alól, és mindent elfelejthetek az eddigi életemből, legalább pár hónapra.

Szoktatok ilyet érezni?

2009. nov. 19. 16:58
 1/10 anonim ***** válasza:
igen jelenlegis most is ilyet érzek hogy egyedül akarok lenni. igaz nekem anyiból könnyű hogy egyke vagyok. csak anyámék vannak de őket le tudom rázni.
2009. nov. 19. 17:26
 2/10 anonim ***** válasza:
Igen én és szoktam így,már nagyon unom ezt az állandó stresszt meg mindent...jó lenne egy kicsit tényleg egyedül:) csak az a baj hogy nem tehetem még csak 15 vagyok :S
2009. nov. 19. 18:05
 3/10 A kérdező kommentje:
Hát ja, nekem is csak azzal van a bajom, hogy nem tehetem meg, mert még én is kiskorú vagyok.:/
2009. nov. 19. 18:26
 4/10 anonim ***** válasza:
Szerintem mkinek van ilyen.Mondjuk én nem nagyon,én itt a saját magam ura vagyok,és mindenféle elvonulás nélkül is rendbe tudok rakni az érzeleimet.Mondjuk az én életem nem túl mozgalmas.Fizikailag.Érzelmi síkon annál inkább.
2009. nov. 19. 18:41
 5/10 anonim ***** válasza:

hahh. nem is egyszer..

én mondjuk egyszer megcsináltam. több hónapja terveztem gyüjtögettem a pénzt és elment 9napra Bécsbe. csak egyedül. annyira jó volt.felfoghatatlan. se telefont nem vittem semmi elérhetőséget. És csak annyi levelet hagytam a családomnak hogy" pár nap múlva jövök.ne keressetek"

rendkívüli érzés volt :)

Mondjuk rájöttem hogy kicsit meggondolatlan voltam.. mert ha valami történik velem vagy ilyenek.. Hazamentem kaptam is a családomtól..:D na mindegy. nem történt semmi és tisztáztam magamban mindent.. de azért senkinek nem ajánlom..hogy csak így eltünjön :D

2009. nov. 19. 18:45
 6/10 anonim ***** válasza:
Én nagyon sokszor érzem így.pl amikor veszekszem vkivel,vagy éppen a suli padban ülök,esetleg dolgozatot írok vagy felelek,vagy csupán baráti konfliktusok miatt,de nagyon sokszor vagyok úgy,hogy akár még a boldog pillanatokban is elmennék.Én mindent tisztáznék magammal,mi történt,kivel,hogyan...
2009. nov. 19. 21:14
 7/10 anonim ***** válasza:
Igen, csak nincs pénzem utazni, pedig milyen jó lenne!
2009. nov. 19. 23:41
 8/10 anonim ***** válasza:
igen soxor szokott ilyen lenni nekemis
2009. nov. 20. 17:15
 9/10 anonim válasza:
szerintem ez egy olyan dolog, ami minden ember fejében megfordul legalább egyszer. mégse teszi meg senki, élünk tovább, ugyanúgy. hiszen még se menekülhetünk... még ahhoz se vagyunk elég bátrak :)
2009. nov. 20. 22:02
 10/10 A kérdező kommentje:

Hát örökre én se mennék el, de pár hónapra igen.:)

Vagy maximum külföldre költöznék, de azért a családommal valamilyen szinten biztos tartanám a kapcsolatot.

2009. nov. 20. 23:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!