Lehetne ezt kezelni? Vagy mit tudnék ellene tenni?
Figyelt kérdés
Ha hirtelen meglátom az egyik ismerősömet, barátomat vagy akár anyukámat, elbújok! Beugrok egy bokorba vagy beszaladok valahová. Aztán egyből rájövök, h elbújtam és kijövök. Nem vagyok félős, vállalom a tetteimért a felelősséget, meg minden. Amikor elbújok még az sincs, hogy valami rosszban sántikálnék. Mit tudnék ellene tenni?2009. nov. 19. 13:11
1/3 anonim válasza:
legyen valaki melletted aki kirángat a bokorból
2/3 anonim válasza:
Meg szabad kérdeznem, hogy hány éves vagy?
Egyébként szerintem próbálj meg uralkodni magadon! Mikor érzed, hogy beugranál a bokorba, próbálj meg arra koncentrálni, hogy tovább kell menned. Hidd el, ha egyszer sikerül, büszke leszel magadra, és talán többé elő sem fog fordulni!!
3/3 anonim válasza:
És azt még nem is említetted, milyen fejet vágsz közben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!