Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Lehetne ezt kezelni? Vagy mit...

Lehetne ezt kezelni? Vagy mit tudnék ellene tenni?

Figyelt kérdés
Ha hirtelen meglátom az egyik ismerősömet, barátomat vagy akár anyukámat, elbújok! Beugrok egy bokorba vagy beszaladok valahová. Aztán egyből rájövök, h elbújtam és kijövök. Nem vagyok félős, vállalom a tetteimért a felelősséget, meg minden. Amikor elbújok még az sincs, hogy valami rosszban sántikálnék. Mit tudnék ellene tenni?
2009. nov. 19. 13:11
 1/3 anonim ***** válasza:
76%
legyen valaki melletted aki kirángat a bokorból
2009. nov. 19. 13:24
 2/3 anonim ***** válasza:

Meg szabad kérdeznem, hogy hány éves vagy?

Egyébként szerintem próbálj meg uralkodni magadon! Mikor érzed, hogy beugranál a bokorba, próbálj meg arra koncentrálni, hogy tovább kell menned. Hidd el, ha egyszer sikerül, büszke leszel magadra, és talán többé elő sem fog fordulni!!

2009. nov. 19. 14:31
 3/3 anonim ***** válasza:
41%
És azt még nem is említetted, milyen fejet vágsz közben.
2009. nov. 19. 15:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!