Mi a legfontosabb dolog amit föláldoznál azért, hogy
teljesüljön a legfőbb vágyad?
Figyelt kérdés
Hogy érthető legyen. Arra kérdezek itt rá, hogy mi a legfontosabb neked (amid most van) ..... amit föláldoznál azért hogy teljesüljön a legfőbb vágyad ami...
A mostani motoromat egy újabbért! :D Amúgy nemtom, egy rendes motort nagyon szeretnék... 15f
2009. nov. 18. 22:50
2/11 anonim válasza:
Az összes bankszámlámon megtakarított pénzemet odaadnám, ha az anyukám és a férjem (betegségből adódó) fájdalmai elmúlnának!
2009. nov. 18. 22:51
3/11 anonim válasza:
Mindkét mellem odaadnám azért hogy lehessen olyanom ami csak a fiúknak van a lábuk közt:D
2009. nov. 18. 22:56
4/11 anonim válasza:
lol:D 3. válaszolo minek neked olyan?xD
Amúgy én most nem vágyom semmi extrára valahogy szval nincs ilyen :)
2009. nov. 18. 23:05
5/11 anonim válasza:
Levágnám a hajam rövidre ha lefogyhatnék könnyedén bomba alakra (csípőig érő hajam van és falig érő hájam :( )
2009. nov. 18. 23:08
6/11 anonim válasza:
:DDDD
Én meg csontos vagyok,és az szerinted jó?:( :D
Amúgy hogy a kérdésre válaszoljak,én pl odaadnám a számitógépemet(ez a legnagyobb vagyonom sajna) hogyha teljesülhetne a leghőbb vágyam(ami igazándiból nálam is a szeretteim egészsége!)
2009. nov. 18. 23:14
7/11 anonim válasza:
Odaadnám a legfőbb vágyamat azért, hogy teljesüljön a legfőbb vágyam, ami annyi, hogy ne legyen legfőbb vágyam. Súlyos.
2009. nov. 19. 02:17
8/11 anonim válasza:
Nincsenek vágyaim. Van egy dolog, amit nagyon szeretnék, ha megtörténne, ezért leszoknék a dohányzásról, odaadnám a kedvenc könyveimet, vagy innen bármit tulajdonképpen, mert kevés fontos dolgom van. A legfontosabbak a macskám és egy apró (másoknak jelentéktelen) ajándék, na, azokat semmiért.
A vágyam, amit nagyon szeretnék, hogy végre összejöhessek és boldogan élhessek azzal, akit már időtlen-idők óta szeretek.
A legfontosabb dolgaimat legfeljebb neki adnám oda feláldozásképp, mert tudom, hogy ott biztonságban lenne. :)
2009. nov. 19. 17:23
9/11 anonim válasza:
Az életemet(márha az fontos vkinek)...Érte! <3.
2009. nov. 19. 17:40
10/11 anonim válasza:
Hát az a helyzet, hogy a legfontosabb dolgot nem adnám föl semmiért! Ez pl azt jelenti, hogy mennék egyetemre kinológusnak vagy etológusnak (kutyákkal foglalkozik az első, második állatok viselkedésével), de ha messzire vennének fel akkor nem mennék el, mert nem hagyom itt a kutyáim akikért évekig dolgoztam hogy ilyenek legyenek (pénz, nevelés stb). Arról nem is beszélve, hogyha én nem vagyok a közelben akkor emberveszélyesek xD Szal azért hogy hivatalosan kutyázhassak, nem áldoznám fel a kutyáim. Ők a legfontosabbak, ez az egyetem pedig a legfontosabb célom. De pl azért, hogy ilyen (számomra) tökéletes kutyáim legyenek, feláldoztam pár Görögországi nyaralást, bulit, drága ruhát stb.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!