Hogyan kapjam össze magam? Teljesen kiborultam.
Figyelt kérdés
Nagyon ki vagyok készülve, mind idegileg, testileg, lelkileg...Elkezdtem dolgozni a Lidl áruházban, nagyon nehéz alapból a munka, plusz úgy oldjuk meg a férjemmel, hogy fordított műszakban vagyunk, alig találkozunk, de a lányunk miatt muszáj, mert nem tudjuk másképp megoldani. A gyerek is meg sínylette, hogy felváltva lát minket, rosszabb kedvű az oviban is, meg kicsit kifordult önmagából. Ha délutános vagyok, addig látom míg oviba viszem. :( Ma kibuktam..sírtam a munkahelyemen, remegtem, elegem van. Mit tehetnék, hogy összeszedjem magam?A munkatársak is elég furcsák sajnos,illetve lekezelőek. Hogyan vegyem fel az ő tempójukat?Van valaki hasonló helyzetben? Mit csináljak, hogy ne legyek érzékeny, mert mindíg kibukok ha beszólnak..és márpedig minden nap beszólnak!!2013. nov. 14. 14:32
1/3 anonim válasza:
Szia!
Másik munkalehetőség nincs a környéken?
Hát nem tudom, kitartást!
Üdv egy Anyuka
2/3 anonim válasza:
Érzékeny vagy nagyon. Az ilyen természetű embereket mindig kispécizik páran és Ő lesz a közutálat tárgya. Ezt akkor tudod elkerülni, ha bekeményítesz és megmutatod hogy kemény fából faragtak, nem vagy puhány még akkor sem ha ők annak gondolnak. Nem kell kibukni ha beszólnak. Szólj vissza. Aztán tedd a dolgod.
3/3 A kérdező kommentje:
Igen tudom, hogy vissza kéne szólnom, de sztem akkor még jobban szét cincálnának. Szeretem a Lidl-t nincs bajom a munkával sem, azt kibírom, csak ha rosszul lépek, vagy rossz helyre teszek valamit, akkor lecsesznek, ez sem baj, de a stílus...az már igen. Sajnos tényleg érzékeny vagyok, de mitől lehetnék talpraesettebb? A gond ott van, hogy bizonytalan vagyok, ez pedig lelassít a munkában. Amúgy ha tudom mi a dolgom akkor pikk-pakk megcsinálom. Lehet túl sok minden változott azzal, hogy újra dolgozom. Félek, hogy a lánykám is eltávolodik tőlem..
2013. nov. 14. 15:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!