Kövérnek számítok?
Fúúúj, én 50 vagyok, de még így is bálnának érzem magam, utálom a testeem. Szerintem 10 kiló simán van rajtad! :OOO
Viccet félretéve, inkább kevés.
Ez tipikus...miért lenne sok?
A mai 13 évesek mind(tisztelet a kivételnek) ezzel vannak megáldva..Jaaj a másik lány csak 47 kilós..
Jaaj dagadt vagyok-.-
Amúgy elosztástól is függ...
Ha 30 kilós fejed van akkor sok amúgy nem:)
elméletileg addig a pontig egészséges, hogy magasságból kivonsz 110-et, ez a te esetedben pont annyi amennyi vagy.
de nem a szám a lényeg, meg a mérleg, hanem az ahogy kinézel. azért van egy pont amíg nem számítasz kövérnek, hanem csak kicsit teltnek. a lényeg az hogy ne hízz ennél tovább, úgyis nőni fogsz. sportolj, esetleg csinálj egy olyan "diétát" (inkább étrendnek mondanám, nem fogyókúrának de lehet tőle fogyni) hogy csak sovány tejterméket/húsokat (csirke, hal), gyümölcsöt, zöldséget, teljes kiőrlésű magvas kenyeret, és magvakat fogyasztasz, kb. egy nap 4-5 alkalommal, és lefekvés előtt 4 órával eszel utoljára, és mondjuk minden 2., 3. nap mozogj 1-2 órát. tartsd ezt kb fél évig, 4-5 kg-t biztosan fogysz ha van rajtad felesleg, ha nincs akkor is tartsd és a jövőben nem hízol el.
16L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!