Szerintetek gond, hogy meleg vagyok?
Nemrég tudatosultam azzal a ténnyel, hogy a saját nememhez vonzódom. Az egyik lány barátomnak el is mondtam, amire elég hevesen reagált. Kellett vagy egy hét, mire megnyugodott, és azt mondta ma, hogy szerinte ebben nem vagyok biztos.
Depressziósnak érzem magam. Úgy gondolom, hogy nincs értelme melegként élni, nem fogadnának el seholsem. A szüleim abban a hitben élnek, hogy hetero vagyok. Ez nem igaz. Már annyira elegem van a dologból, hogy a fél agyam tönkrement emiatt... Régen is elég sokat piszkáltak a homoszexualitásom miatt, már óvodában is "más" voltam, mint a többi gyerek. Azután az általánosban is ment a piszkálás, gondolom azért, mert visszahúzódó vagyok. Emiatt sulit is váltottam, kétszer is, és most érzem azt, hogy rendben vannak az osztálytársaim.
Nagyon rosszul érzem magam sajnos. Szerintetek tényleg "értéktelen" vagyok az orientációm miatt?
17F
Nem vagy értéktelen azért mert meleg vagy !!
Tudom nehéz , de hidd el nem vagy egyedül akár milyen magányosnak, kitaszítottnak is érzed magad. Még ha tudod is hogy a környezeted nem fogad el olyannak amilyen vagy erősnek kell maradnod és találni fogsz olyan embereket akik szeretni fognak akik elfogadnak olyannak amilyen vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!