Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Engem (vagyis a képeimet)...

Engem (vagyis a képeimet) miért nem lájkolnak facebookon?

Figyelt kérdés

Facebbokon alig lájkolják a képeimet, a legtöbb lájk az egyik képemen 80 valamennyi, a többin meg van kb 60-70. És ez sem egy nap alatt gyűlik össze, hanem kb egy hét miután felteszem a képet, és utána meg semmi lájk nincs. :(

Van olyan, akinek egy óra alatt megvan a 100 lájk, sőt több. Igaz nekik több ismerősük van, nekem csak 450 körül, de akkor is. :/ Én ennyire csúnya lennék?

16/L

2013. nov. 3. 14:42
 1/10 anonim ***** válasza:
9%
Ezt remélem csak rossz kategóriába tetted és nem komoly a kérdésed. Humornak még elmegy...
2013. nov. 3. 14:45
 2/10 anonim ***** válasza:
Küldj képet, elérhetőséget! Hát így ezt nem tudja senki sem eldönteni!
2013. nov. 3. 14:50
 3/10 A kérdező kommentje:
Miért ne lehetne komoly?
2013. nov. 3. 14:54
 4/10 anonim ***** válasza:
41%
mert ha az határozza meg az életedet, hogy hány lájk van a képeden vagy mennyien komizzák a bejegyzéseidet akkor az nem csak szomorú hanem egyenesen szánalmas. Kezdj el élni ;)
2013. nov. 3. 15:08
 5/10 JohnTitor ***** válasza:
68%
Nem szokásom senkit bántani, de lődd le magad, ha ezt komolyan megkérdezted.
2013. nov. 3. 15:09
 6/10 anonim ***** válasza:
Egy élettelen sz*r vagy kérdező.
2013. nov. 3. 15:37
 7/10 anonim ***** válasza:

Csak fiatal!

Nem tudom mit vártok?! Már a huszonegynéhány éves korosztály nagy része a számítógép előtt élte le a tinédzser korát.

Vannak a szerencsések, akiknek még volt életük. Akik gyerekként még szabadon mászkálhattak, játszhattak. Most meg a szülők ki se engedik a gyerekeket. Mert veszélyes. Akkor mit csináljon otthon a gyerek.. jó veszünk Ps-t, oké Xbox-ot is.. Persze megveszem a legjobb laptopot, csak a lényeg, hogy maradj itthon. Ebbe lettek bele nevelve.

Míg régen a folyóparton, vagy a foci pályánál találkoztak a fiatalok, most a facebookon. Az, hogy hányan lájkolják a képüket avval ér fel, hogy kb hányan köszönnek neki.

No meg az is közfelháborodást keltene, ha 16 évesen valami szórakozóhelyen rázná a hátsóját, vagy éppen szétokádna egy bkv megállót.

Kérdező: Arányosan oszlanak szét a lájkok. Akinek több ismerőse van, evidens, hogy több lájkot is fog kapni. Plusz nem mind a barátod, sokan (titkon) nem kedvelnek, vannak akivel még köszönőviszonyba se vagy.. Azok nem fogják lájkolni a képed. Illetve egy olyan kép se létezik a világon, ami mindenkinek tetszene, ezt el kell fogadni.

2013. nov. 5. 08:12
 8/10 anonim ***** válasza:
XDDDD
2013. nov. 5. 08:46
 9/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Tudod van egy gomb a számítógéped amit ha megnyomsz akkor egy valóvilágba lépsz be(a kikapcsoló gomb)

2013. nov. 5. 12:36
 10/10 anonim ***** válasza:

Nekem 60 ismerősöm sincs fb-on... Mi értelme a lájkolásoknak?

Van kb 45 ismerősöm(tényleg ismerem, sokszor találkozok velük), és közölük van 1, aki mindig rak magáról fényképet, és 200-300 lájk meggy rá(van 2500 ismerőse).És mit érsz el vele? Hát semmit, semmit nem ér azzal a sok lájkkal...

2013. nov. 24. 12:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!