Engem (vagyis a képeimet) miért nem lájkolnak facebookon?
Facebbokon alig lájkolják a képeimet, a legtöbb lájk az egyik képemen 80 valamennyi, a többin meg van kb 60-70. És ez sem egy nap alatt gyűlik össze, hanem kb egy hét miután felteszem a képet, és utána meg semmi lájk nincs. :(
Van olyan, akinek egy óra alatt megvan a 100 lájk, sőt több. Igaz nekik több ismerősük van, nekem csak 450 körül, de akkor is. :/ Én ennyire csúnya lennék?
16/L
Csak fiatal!
Nem tudom mit vártok?! Már a huszonegynéhány éves korosztály nagy része a számítógép előtt élte le a tinédzser korát.
Vannak a szerencsések, akiknek még volt életük. Akik gyerekként még szabadon mászkálhattak, játszhattak. Most meg a szülők ki se engedik a gyerekeket. Mert veszélyes. Akkor mit csináljon otthon a gyerek.. jó veszünk Ps-t, oké Xbox-ot is.. Persze megveszem a legjobb laptopot, csak a lényeg, hogy maradj itthon. Ebbe lettek bele nevelve.
Míg régen a folyóparton, vagy a foci pályánál találkoztak a fiatalok, most a facebookon. Az, hogy hányan lájkolják a képüket avval ér fel, hogy kb hányan köszönnek neki.
No meg az is közfelháborodást keltene, ha 16 évesen valami szórakozóhelyen rázná a hátsóját, vagy éppen szétokádna egy bkv megállót.
Kérdező: Arányosan oszlanak szét a lájkok. Akinek több ismerőse van, evidens, hogy több lájkot is fog kapni. Plusz nem mind a barátod, sokan (titkon) nem kedvelnek, vannak akivel még köszönőviszonyba se vagy.. Azok nem fogják lájkolni a képed. Illetve egy olyan kép se létezik a világon, ami mindenkinek tetszene, ezt el kell fogadni.
Szia!
Tudod van egy gomb a számítógéped amit ha megnyomsz akkor egy valóvilágba lépsz be(a kikapcsoló gomb)
Nekem 60 ismerősöm sincs fb-on... Mi értelme a lájkolásoknak?
Van kb 45 ismerősöm(tényleg ismerem, sokszor találkozok velük), és közölük van 1, aki mindig rak magáról fényképet, és 200-300 lájk meggy rá(van 2500 ismerőse).És mit érsz el vele? Hát semmit, semmit nem ér azzal a sok lájkkal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!