Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Más is képzel el hasonlót,...

Más is képzel el hasonlót, vagy csak én vagyok ilyen beteg? 16/L

Figyelt kérdés

Először is,igen,van bennem egy bizonyos mértékű önutálat.

Viccesen fog hangzani,de ha valamit elszúrok,leégetem magam vagy bármi,sokszor egymás után elképzelem,hogy beverek magamnak,megkínzom magam,lelövöm,meg hasonlók. Valamelyest megnyugtat. (így leírva még betegebb,jézusom:D)

Csak én vagyok ekkora gyökér,vagy vannak rokonlelkek?!

2013. nov. 2. 22:24
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
én néha amikor rájövök h hülyeséget beszélek tiszta erőből megfejelek valami keményet a közelembe..ez is de gyérül hangzik leírva:D
2013. nov. 2. 22:32
 2/5 aspikami ***** válasza:
Ti betegek vagytok b+ :D
2013. nov. 2. 22:40
 3/5 anonim ***** válasza:
Bízd magad szakemberre! Nem pszichológus, hanem verőlegény kell ide.
2013. nov. 2. 23:46
 4/5 A kérdező kommentje:

[link]

Ez is megteszi. :D

Be kellene egyet szereznünk!

2013. nov. 2. 23:53
 5/5 anonim ***** válasza:
#3-as vagyok megint. Jó az ötlet! Ha mégis kevésnek érzed a párnát, fantáziád szerint cserélgetheted benne a töltetet (szivacs helyett üvegcserép, bazalt, kovács üllő, ütésérzékeny robbanóanyag... ) :)
2013. nov. 3. 02:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!