Hogyan tudnám növelni az önbizalmamat? (rövid személy leírás) nem tartozók az osztály"bomba nőihez". Van egy barátnőm és egyben az osztálytársam 36kg (162cm), én meg 49 (159). Állandóan azt hallgatom, hogy milyen jól néz ki.
Ha mindig azt nezed, hogy a baratnodnek milyen jo mert odaig vannak erte, azzal csak azt ered el hogy rossz kedved lesz.
Ne foglalkozz vele, te csak magadert tehetsz.
Ha duci vagy ,es ez zavar akkor el kene kezdeni vmit sportolni...joga, hastanc, aerobik, uszas barmi ami szimpi neked.
Aztan nezz utana milyen az alakod, alma alaktu vagy, vagy korte stb stb...
nezd meg milyen ruhak allnak jol azoknak a noknek, probalj ugy oltozkodni.. stb
De ezek megcsak a kulso beli dolgok...mert a szepseg nem csak a kinezetbol fakad, hanem a belsobol is!..
tehat dolgoznod kene a belsodon is...pl ird le mik a jo es mik a rossz tulajdonsagaid, es ird le milyen szeretnel lenni, es mik a celjaid...
azert probalj olyan celokat kituzni amik elerhetoek..
a rossz tulajdonsagokon el kene kezdened valtoztatni, a jo tulajdonsagaidra meg legyel buszke...
ha olyan lanyokat nezegetel mindig akik, szebbek, jobbak toled akkor azzal megjobban no a kishituseged, nezz
inkabb olyan lanyokat akik nalad csunyabbak, koverebbek...inkabb azokhoz merd magad, es legyel hálás, hogy neked nem olyan test, arc stb jutott.
1. Szerintem az ilyen nem barátnő, már bocsánat a kijelentésért, mert ha tényleg barátnőd, akkor biztosan észrevenné, hogy nem igazán esik neked ez jól. Az ilyen nőket én pi**ának tarom, kis egoista r*****nak. (bocsánat a kifejezésért!)
2. Attól még, hogy (szerinted) nem vagy "bombanő", még lehet az ember csinos és szép. Szerintem az ilyen dolgok nem a testalkattól függenek. A lényeg hogy az ember teljesen elfogadja magát és ne érdekelje annyira, hogy róla mit gondol más. Szerintem az ember kisugárzásától is függ, milyennek tartják mások. Ne hagy hogy mások miatt rosszul érezd magad!
Pl: én (lány vagyok:)) 168cm vagyok és 78kg és nem őrülnek meg értem a pasik, nem vagy vagyok bombanő, de jól érzem magam a bőrömben, mert olyan emberekkel vagyok körbevéve akit mindig támogatnak és elfogadják hogy ilyen vagyok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!