Miért akarta az Úr, hogy csúnya legyek? = (
Figyelt kérdés
2009. nov. 14. 19:56
11/15 anonim válasza:
Azt írtad, hogy soha nem tetszettél senkinek.
Hát én is ezt hittem magamról és ebből én is épp azt a következtetést vontam le, mint te.
De aztán egyszer kibukott minden és kiderült, hogy nagyon is sokaknak tetszettem, csak nem mertek közeledni, mert féltek a visszautasítástól.
Most van barátom, aki nagyon szeret és én is szeretem őt.
12/15 anonim válasza:
hány éves vagy? amúgy nemcsak azért nem kedvelnek a fiúk/lányok,mert ronda vagy,hanem a viselkedésed és beszéded alapján is.
13/15 anonim válasza:
Mutass egy képet,és majd eldöntjük mi! :)
14/15 anonim válasza:
A szépség relatív. :) Lehet, hogy te azt gondolod, hogy csúnya vagy, más meg azt, hogy tök szép. Csak épp nem mer közeledni.
15/15 anonim válasza:
Azt hiszem inkább csak magadnak nem teccel,de ha nem tetszik AMIT LÁTSZ akkor VÁLTOZTASSSSSSS!!!!!!!!!!
Sportolj,menj el fodrászhoz ,vegyél uj ruhát és szerezz sikerélményeket!!
Ha csak ülsz és nyavajogsz,igy maradsz!!!Kell ez???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!