Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Örülnél neki ha olyan személyi...

Örülnél neki ha olyan személyiséged lenne mint Dr. House-nak?

Figyelt kérdés
2009. nov. 14. 12:08
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
46%
Ha a mostani személyiségemet kérdezem róla, az nem örülne, de, ha már olyan lennék, akkor lesz@rnám :D
2009. nov. 14. 12:12
 2/16 anonim ***** válasza:
68%
szerintem ez csak a tv-ben hat jól.a valóságban abszolút antiszociális,nem működne a dolog...
2009. nov. 14. 12:14
 3/16 anonim ***** válasza:
Én nem. De az első jól mondta, ha már olyan lenne, akkor tök mindegy.
2009. nov. 14. 12:19
 4/16 anonim ***** válasza:

Igen örülnék

meg annak is ha 2 ilyen szép kolléganővel dolgozhatnék

menő, van stílusa okos buknak rá a csajok kell ennél több xd

(Cameron és 13)

ja és Cuddy :D

2009. nov. 14. 12:19
 5/16 anonim ***** válasza:

Olyanok is írhatnak, akiknek nem csak lenne, hanem van is?

Nem pont olyan, hasonló. Csak a szűk család ért meg, barátok elvétve, de baccus ha így érzem magam jól? Nem fogok más kedvéért nyálas és behízelgő lenni, csak hogy elfogadjanak!!!! Mindazon által a szakma népe megbecsül csak épp nem vagyok a szívük csücske :)))))))

2009. nov. 14. 12:29
 6/16 anonim ***** válasza:
51%
én már olyan vagyok :D
2009. nov. 14. 12:38
 7/16 anonim ***** válasza:
Igen, nagyon bejön a csávó! Nincs neki semmi baja, pusztán nem mézes-mázoskodik és kimondja az igazat. Természetesen csak akkor lennék ilyen ha ez nem betegség lenne az emberek szerint. Nem hiszem, hogy azért pszichológushoz kéne járni mert valaki kicsit különbözik az átlagtól.
2009. nov. 14. 14:32
 8/16 anonim ***** válasza:
51%
Én teljesen olyan vagyok mint ő, csak sajnos kevés olyan szituáció van, amikor kimutathatnám, ezért egész nap csak csendben ülök, és örülök ha adódik valami kis szituáció...
2009. nov. 14. 14:46
 9/16 anonim ***** válasza:
43%
én olyan vagyok. "Csak" annyi a külömbség hogy én nem vagyok sikeres xD
2009. nov. 14. 16:12
 10/16 anonim ***** válasza:
57%
Van mikor hasznos lenne olyannak lenni,mint ő.De nem boldog,szóval nem akarok olyan lenni.
2009. nov. 14. 19:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!