Miben és hogyan változtál meg életed során? Mit és hogyan változtattál magadon?
Én sohasem változok :) Mindig is furcsán gondolkoztam, stb.. Ez miatt a tobbiek kuloncnek tartanak a mai napig, de nem érdekel, akkor sem fogok olyanokról beszélni, ami nem érdekel!
De egyszer úgy megváltoztam kulsoleg, hogy szó szerint nem ismertek meg a volt osztálytársaim... Azt kérdezgették hogy ez meg ki? én meg csak rohogtem :D
Régen ált iskola felső tagozatában, hát így kb. fele arányba cig.ny barátaim voltak.. De alapól is nagyon sok barátom volt, egyfolytában buliztunk hülyültünk és nagyon kötődtem az emberekhez, kimutattam a szeretetemet, kiálltam a ci.nyok mellett, lázadtam nagyon durván komolytalan, szét szort, kis liba voltam. És kb. mutogattam magam, úgy néztem ki mint 1 k.rva. És szeptemberbe ahogy átkerültem középiskolába elvesztettem az összes barátom, mivel sötétbe jártam haza pestről volt amikor betaláltak csövesek részegek meg alapból szociopata emberek, volt hogy megfojtogattak fényes nappal az utcán. És nem tudtam új barátokat szerezni
Egyszerűen az az iskola távol állt tőlem, senkit sem ismertem, nem is akartam senkit sem ismerni, rasszista lettem, megkomolyodtam, nem ismerem a hülyülést megtanultam rendesen viselkedni, vissza húzódó lettem, tisztelet tudó, nem beszélek csúnyán, szinte már konzervatív az öltözködésem, alig sminkelem magam, sajnos fóbiáim alakultak ki, így amikor reggel vagy este egyedül közlekedem kint az utcán mindig telefon tapad a fülemre, a családomon kívül más már nem számít a világon.. A szívem jéghideg és törhetetlen. Vannak "barátaim" kijövök az osztálytársaimmal, de bármikor habozás nélkül el tudnám hagyni őket. Még mindig iszonyú űr tátong a lelkemben, igaz már 2 éve mindennek, de egyfolytában a múltamat sírom vissza.
Tudod, van amikor nem jó változni, anyám néha azt mondja rám, hogy öregebb vagyok nála.. Meglátszik, a szemem alatt akkora fekete karikák vannak, szinte szarka lábaim is vannak.. szörnyű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!