Fel lehet ezt valahogyan dolgozni? Tragédia.
Szombat éjjel történt a baleset. Testvéremet a szemem láttára ütötte el egy busz Győr határában. Azóta sokkban vagyok, állandóan látom ahogy fekszik a saját vérében. A szemem előtt van a kétségbe esett buszsofőr ahogy hívja a mentőket. Egyszerűén minden lepereg előttem percről,percre... Testvéremet azonnal megműtötték, 3 órán keresztül tartott, koponyacsonttörése lett, hiányoznak a fogai, és eltörött a keze. Azóta altatják... Még arra sem volt időm,hogy befejezzem az intő mondatot, vagy hogy vissza húzzam :((
Mit tegyek,hogy végre tudják aludni és ne magamat hibáztassam?Kérlek segítsetek!!!
Nagyon sajnálom ami a tesóddal történt, mielőbbi felépülést neki! :)
É egy másik oldal képviselője volnék, mert engem 2 éve elütött a HÉV. A koponyám több-tucat helyen betört, a csuklóimban a csontok porrá őrlődtek, és még a kulcscsontom is eltört. 16 napig voltam kómában aztán még másfél hónapig kórházban.
Félreértés ne essék nem magamat akarom sajnáltatni, csak arra célzok, hogy én inkább a tesód szemszögéből nézem a dolgot.
Ami azt illeti teljes szívemből kívánom, hogy ne emlékezzen semmire a balesetről (szerencsémre én sem emlékszem, de az intenzíven láttam másokat akiket nagyon megviseltek az emlékek). Továbbá úgy gondolom, nem szabad siettetni a felébredését! én több mint 2 hétig aludtam ami egy perccel sem volt több a szükségesnél. A szervezet csodákra képes miközben alszik. Ne siettesd, idővel fel fog ébredni! Nem tudom mennyire súlyosak a sérülései, de merem feltételezni, hogy nem durvább mint nekem voltak. Ebből kiindulva néhány napon belül fel fog ébredni, és akkor meg tudod vele beszélni a balesetet! Ne ess pánikba, amikor felébred, LEHET nem fog tudni beszélni, számolni, úgy fog viselkedni mint egy értelmi-fogyatékos, (velem is ez volt) de EZ CSAK IDEIGLENES!
Nagyon fontos, hogy bármi is történik HIDD EL, hogy fel fog épülni! Mindig bizakodj és örülj az apró javulásoknak!
A családomat nagyon megviselte a baleset, és ők 1 dolog miatt tudták áthidalni: egymást támogatták(!) --> amikor anyám borult ki/zokogott, akkor nővéreim vigasztalták, amikor valamelyik nővérem borult ki/zokogott, anyám vigasztalta meg, stb...
Egy szó mint száz: bízz benne, fel fog épülni! pároddal/családoddal/barátaiddal támogassátok egymást! a végén minden rendbe fog jönni... ;)
ui.: Gratulálok a picikért! ^^
utolsó vagyok
Ha bármiben segíthetek (akár kérdés, akár csak beszélgetni szeretnél), állok szolgálatodra! Nyugodtan írhatsz üzenetet. :)
Őszintén szólva örülj neki,hogy ez a legnagyobb bajod.
Már nem bántásból mondom,de ez az élet.Nem csak a milliárdjaidban való fürdés,meg a plázázás.
Utolsó előtti válaszolónak nagyon hálás vagyok, hogy a testvérem szemszögéből is leírta!:) Még mindig alszik, de így már nyugodtabb vagyok! Kérdések milliói cikáznak a fejemben, nagyon féltem Őt, nagyon félek...
Szerencsére a család nagyon összetart, és úgy van mint nálatok, mikor én borulok ki Édesanyám segít és fordítva:)A kezdeti sokk már elmúlt,most már tisztán látok. (sajnos az ütközés pillanata szinte belém szivárgott és nem enyhül)
Ma újra megműtötték, szerencsére komplikáció nélkül:) Bizakodunk, remélem értelmileg sem esett baja. Már a kötések sem vérzenek át, stabilizálódott. Az első pozitív élményem a Győri kórházzal, egyszerűen mintha ők is a családunk lennének úgy vigyáznak Rá.
Az utolsó válaszolónak pedig nem kívánok se jót, se rosszat! Remélem sosem éli át ahogy az egyik szerettével valami baj történik! És ha kérhetném mellőzze az ilyen kérdések megválaszolását.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!