Hogyan szokjak le róla?
Figyelt kérdés
Hogyan szokjak le a vagdosásról? Már sokszor próbáltam leszokni de nem megy. Segítség!2013. okt. 28. 16:24
2/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm... Ez sokat segített...
2013. okt. 28. 16:26
3/12 anonim válasza:
fordulj szakemberhez a problémáiddal. ö tud majd ajánlani módszert amivel levezesd a feszültséget.
4/12 A kérdező kommentje:
De nincs rá elég pénzünk.
2013. okt. 28. 16:28
5/12 anonim válasza:
A sulipszichológus ingyen van.
Első voltam.
(Zárójelbe megjegyezném,hogy nem itt kéne magadat sajnáltatni.)
6/12 anonim válasza:
pontosan van suli psziochológus meg sztk-s is. Ezek csak kifogások.....
7/12 anonim válasza:
rakj egy gumit a csuklódra és ha eszedbe jut,párszor húzd meg.vagy gondolj arra mennyi fertőzést elkaphatsz.vagy tényleg sulipszichológus..
8/12 anonim válasza:
Menj el futni. 4-6 hét alatt ha kitartóan csinálod, eljutsz a 6-8 km-ig (ha teljesen kezdő vagy, ha már sportolsz akkor 10 km fölött is futhatsz), állati sok endorfint termel. Én sötétben futottam, közben hallgathatsz zenét ha jól esik. Utána nem akarod majd vagdosni magad. Ha a végén még sok az energiád, sprintelj egy km-t. Ha utálsz futni, akkor is menj, csak amennyi jólesik, ha nem bírod akkor sétálj, majd holnap futsz.
9/12 anonim válasza:
Mentális gondjait kell megoldanod. Ha nagyon akarod, megoldható egyedül is, de tudom, hogy ez nem ilyen egyszerű.
Társaság kell, egy vagy több ember, akikkel jól érzed magad, és minden gondod elfelejted körülöttük.
10/12 A kérdező kommentje:
Nálunk nincs sulipszihológus. Akik normális választ adtak azoknak köszönöm. Akik azt mondják hogy gyáva vagyok és ne itt sajnáltassam magam azoknak elmondanám hogy ha ti lennétek ilyen helyzetbe akkor szerintem már öngyilkosok lettetek volna. (Nekem is nem egyszer megfordult már a fejemben.)
2013. okt. 28. 19:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!