Mit csinálhatnék?

Figyelt kérdés
Nincs olyan dolog/személy, akit jobban utálnék, mint az apámat, töknretette az életem egyik legjobb részét, a gyerekkoromat, ő mindig is utálta, ha én vagy a tesóim jól éreztük magunkat, mindig az ellen tett.. Mi neki csak tartalékos munkaerő voltunk/vagyunk, akiket ha kellett hívott, eleinte mégcsak nem is fizetett, de 8-10 évesen már napi 4 órákat is dolgoztunk alkalmanként, manapság már fizet, de mindig akkor kell menni, amikor éppen munka akad, nem számít, hogy érettségizek, persze ez mellett még elvárja, h jó bizonyítványt vigyek haza.. Nem tudok a barátaimmal foglalkozni, ha szeretnék elmenni valahova, sose enged el, nem akarja, h csavarogjak, de mégis mindig mondja, h ne állandóan csak a számítógép előtt üljek, hanem menjek ki a friss levegőre is.. Már a jelenléte is irritál.. Szerintetek van még esély arra, h valamilyenféle normális apa-fia kapcsolat legyen köztünk? Vagy ne is foglalkozzak vele?

2013. okt. 26. 13:14
 1/3 anonim válasza:
69%
Lehet hogy nagyon rossz apa de mégis csak az apád!
2013. okt. 26. 13:53
 2/3 anonim ***** válasza:

Ilyen dolgoztatos apa sok van, nem a te eseted az egyedi.

Ha javitani szeretnel, akkor el kene vele beszelgetned oszinten vele : Pl:

"Apa, engem zavar, az hogy munkara eroltetsz, szeretnek a barataimmal egy kicsit szorakozni...miert baj ez? mi rossz van ebbe?"

stbstb...valami ilyesmiket kene...elmondani neki, hogy rosszul esik neked az ha o ezt v ezt csinalja veled...

Abban igaza van, hogy a friss levegore jobb kimenni, mint a gep elott ulni, szoval ebbol latom, hogy nem akar neked igazan rosszat.

Esetleg szervezz vmi kozos programot vele, biciklizes, kirandulas...nem égő meg akar idosen se az ember apjaval elmenni vhova..

ha javitani szeretnel akkor tenned kene vmit, nem keso meg, ugyhogy biztatlak ra..sokaknak ez mar csak akkor jut eszebe mikor mar

az apjuk nem el...lehet ,hogy nem lesz olyan idili vele a kapcsolatod mint amire szamitanal, de ha teszel vmit es beszelsz vele oszinten, szerintem

csak jo fele valtozhat a dolog! Hajra!

2013. okt. 27. 07:00
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!:)
2013. okt. 28. 17:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!