Mit csinálhatnék?

Figyelt kérdés
Lassan már kezdem azt hinni magamról hogy 'félek' az emberektől. Többször csalódtam már barátokban. Az egyik 'legjobb barátom' miatt majdnem meg késeltek, mert alám kavart, a másik miatt majdnem rendőrségen kötöttem ki. Hosszú sztorik. Azt érzem hogy nem bízom az emberekbe. Nem merek a szemükbe nézni. Alig tudok velük beszélgetni, mert már nem merek meg nyílni senkinek. És ha valaki mégis közeledni próbálna akkor rögtön bunkó vagyok vele. Nem direkt csinálom de egyszerűen, nem merek senkit közel engedni magamhoz. Lassan úgy érzem mintha a saját falaimat nem tudnám le dönteni. És már kétségbe vagyok esve. Egész jó társaságban vagyok nem bánt senki,igazából jóban vagyok a körülöttem lévő emberekkel. De nem tudom mit csináljak. Ezt nagyon el mondani sem merem senkinek. Régen nem voltam ilyen. Nagyon rosszul érzem magam ez miatt az utóbbi időkben. :(;$
2012. dec. 28. 21:11
 1/1 anonim ***** válasza:
Nagyon remélem, hogy nem veszed rossz néven, amit mondok, de azt ajánlom keress fel egy pszichológust. Valakivel beszélned kell erről, de ahhoz, hogy megoldódjon a probléma, elkélhet egy szakember segítsége. Mert ha hagyod ezt elfajulni, komoly problémák származhatnak belőle.
2012. dec. 29. 11:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!