Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan élhetnék szenvedélyes...

Hogyan élhetnék szenvedélyes életet?

Figyelt kérdés
Alig 20 éves vagyok, és egyszerűen nem nagyon találom semmiben a kedvem. Nem tudom mit szeretnék az életben, nincs semmi perspektívám. Csak így elvagyok mint a sült hal, és próbálom le*szarni elmenni a sok sz*arság mellett ami körülöttem van a világba. 1-2 éve már olyan érdektelen vagyok, hogy az valami szörnyű. Szeretném érezni hogy ÉLEK.
2013. okt. 19. 21:59
 1/5 gelazso ***** válasza:
menj egy kalandparkba mászni, nekem segített
2013. okt. 19. 22:08
 2/5 anonim ***** válasza:

Sejtem mire gondolsz valami ami adrenalinnal tölt fel ami az egész testedet lázba hozza

pár dolog ami esetleg segíthet :tánc,zene,extrém sportok,színészet,motorozás,rally

Engem leginkább a táncolás a hangos zene a vakító fények az ami elvarázsol

2013. okt. 19. 23:14
 3/5 anonim ***** válasza:

kerdes az, mitol vagy erdektelen?...van-e koze ennek esetleg ahhoz, hogy mondjuk negativan gondolkodsz v latod a vilagot?..

mert sokszor inkabb az a problema, es az erdektelenseg, celtalansag az csak a tunet...

2013. okt. 20. 02:26
 4/5 A kérdező kommentje:
Hát ez kb 18-19 éves koromba kezdődött, mikor is rájöttem hogy a kamasz koromban folytatott kicsapongó életmódom nem igazán perspektíva az életben. Plusz ott van az a kínszenvedés az iskolába. Világ életemben utáltam tanulni, van egy érettségim, egy szakmán másodéves vagyok, de már marhára unom az egészet. Egyszerűen nem tudtam még idén erőt venni magamon hogy tanuljak. Pedig nagyon kéne. A másik része a dolognak, meg a párkapcsolat hiánya. Lehet ez is közre játszik. 20 évesen még nem volt párkapcsolatom. Igen, lehet hogy tényleg negatívan látom a világot, elég kritikusan szemlélődök.
2013. okt. 20. 08:39
 5/5 anonim ***** válasza:

akkor ott a megoldas...a negativ szemleleteden kene valtoztatni, es megjonne a kedved a dolgokra magatol...

google kereso; negativ enkep, negativ gondokodas stb....rengeteg cikk es video jon fel...kene olvasgatni, na meg csinalni is, kiprobalni

oket amit mondanak....vannak segito konyvek is, meg tanfolyamok...pl kognitiv viselkedesterapia..persze csak, ha van penzed rajuk...

2013. okt. 21. 02:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!