Szoktatok előre tervezni?
Figyelt kérdés
Mit és miért tervezitek előre?
Miért nem terveztek előre?
2009. nov. 11. 16:40
1/3 anonim válasza:
Általában este elalvás előtt mindig részletesen átgondolom a következő napot, legtöbb esetben persze rengeteg dolog máshogy történik.
2/3 anonim válasza:
Én kb. mindig előre tervezek. Nap közbe általában a hetemet tervezgetem.. És este elalvás előtt pedig így hosszú távra..
Pl.: Nem akarok ezen a szakmán maradni, amit most tanulok, szóval érettségi után Nekem rögtön kell az iskola és stb. és általában napközbe utána nézek. Már nézegettem Főiskolákat, de egyéb szakiskolákat is.. Szóval próbálom az ilyen dolgokat most megtervezi, hogy amikor itt az idő ne legyek szarba, hogy még semmit nem terveztem el.
3/3 anonim válasza:
én mindent a véletlenre bízok :) régebben előre terveztem de soha semmi nem úgy volt. :"D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!