"Hogyan alakulhatott volna az életed? "
Rengeteg magányos, depressziós ember ír ki kérdést, hogy mit kezdjen magával. Én is hasonló problémákkal küzdök mint ezek az emberek. Azt vettem észre, hogy a többség hasonló tüneteket produkál vagyis a legtöbb problémánk megegyezik.
Én azt figyeltem meg magamon, hogy rettentő sokszor teszem fel magamnak azt a kérdést, hogy "Hogyan alakulhatott volna az életem, ha ...?". Végül is már komplett elképzeléseim vannak arról, hogy mi lehetett volna, ha másképpen döntök és nem hagyom idáig fajulni a dolgokat. Ezekhez az elképzelésekhez negatív érzelmek is társultak és teljesen belém ivódtak. Nem ritka amikor reflexből elkezdek ezeken rágódni, ezek szinte mindennapossá váltak.
Szóval lényegében az érdekelne, hogy másnak is vannak ilyen gondolatai? Ha igen akkor mit gondoltok róla, mennyire fertőzte meg az életeteket? Sokat szoktatok ezen elmélkedni, hogyan reagáltok rá? stb.
Lényegében a véleményetek érdekelne erről a kérdésről, témáról.
én egész életemben mindig döntés helyzetekbe kerülök, már ezerszer mondtam, jó lenne belőlem kettő, egyik mindig az "A" tervet másik a "B"-t csinálná a végén meg tudnám, melyik a jobb.
szóval ha én levezetném, ha tegyük fel mindig a "B"-t választottam eddig, szóval hol lennék most az "A" választásaimmal, én nem feltétlen negatívra gondolok.
szóval a mi lett volna ha-hoz nem értem neked miért társulnak negatív érzetek
én voltaképp érzelemmentesen, csupán logikailag szoktam ezeket szemlélni.
pl. ha otthon maradok és nem megyek ki külföldre már lehet rég karriert építettem volna, nem alja munkát végeznék sok pénzért.
szóval én valahogy így szoktam elmélkedni, magánjellegű kérdésekben is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!