Mit tegyek ez ellen?

Figyelt kérdés

Mindentől megijedek ami egy picit is hangosabb a kelleténél és elég zavarbaejtő mivel minden kis apróságtól képes vagyok "métereket ugrani" ijedtemben..

16/L

2009. nov. 10. 21:16
 1/8 anonim ***** válasza:

én csak a szomszéd kutyájától.......nem tudom mit lehet tenni ellene, nekem könnyebb, mert én számítok rá , hogy ott van és legközelebb nem ugrok akkorát, de te nem számíthatsz mindenre.

Ez szerintem olyan, mintha valaki a sötéttől fél. Valahogyan meg kéne magad győzni, hogy a jó dolgok is lehetnek hangosak.

16/L

2009. nov. 10. 21:26
 2/8 anonim válasza:
Hát...nálam igazából pont az ellenkezője tapasztalható, nem egyszer ugrottak rám és ordítottak hangosan, és nem ilyedtem meg...De szerintem nem iagzán lehet csinálni ellene semmit...vagy egyszerűen jobban figyelsz és felkészülsz rá :D
2009. nov. 10. 21:44
 3/8 anonim ***** válasza:
Nem tiszta a lelkiismreted?
2009. nov. 10. 21:48
 4/8 A kérdező kommentje:
már vártam az utolsóhoz hasonló kérdést :D de igen tiszta. ezért is nem értem. am. mindig ilyen voltam.. már amióta az eszemet tudom ijedős vagyok.. csak azért már kicsit idegesítő h MINDENTŐL megijedek oké utána jót nevetünk rajta de akkor is égő.. mindig mondják "jajj de aranyos voltál" hát vhogy nem tudom díjazni ezt az aranyosságot..
2009. nov. 10. 21:51
 5/8 anonim ***** válasza:
Szerintem legyél hálás, hogy az inkontinencia elkerül ilyenkor... :)
2009. nov. 11. 00:16
 6/8 anonim ***** válasza:

szerintem indulj az olimpián távolugrás vagy magasugrás kategóriában.

Na, a viccet félretéve, valószínűleg amikor még pici gyerek voltál (és Te talán nem is emlékszel rá), sokat ijesztgettek, esetleg anyukád úgy nevelt, hogy mindenre azt mondta, hogy jujjjjj az bánt....

Érdemes lenne felkeresni egy pszichológust, mert az ilyen dolgok mindig az ember agyában vannak, ez nem természetes állapot, egy jó terápia ki tudja kezelni belőled.

Sok sikert.

2009. nov. 11. 08:29
 7/8 anonim ***** válasza:
nekem mindig merevedésem van és azért mindig megijedek...18f
2009. nov. 12. 21:37
 8/8 A kérdező kommentje:
pénteken suliban is volt egy eset h mentünk bnőmmel az egyik folyosón ami 90 fokban elfordul.. (tehát nem látod ki jön veled szembe a kanyar után)és mikor befordultunk ott állt velem szembe egy (am. tök helyes srác) és tök megijedtem de úgy h még szegény srác is megrezzent.. utána jót nevettünk de annyira égett a fejem :S és még vagy kb 10 percig remegtem, pedig azért nem szoktam.. annyira gáz :S vagy nem?
2009. nov. 15. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!