Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Kérlek, mondjátok meg! Ugye...

Kérlek, mondjátok meg! Ugye megjött a meleg sorstársaim esze, mint az enyém?

Figyelt kérdés

Sokszor olvasni olyat, hogy a meleg tiniket simán az utcán verik 'agyon'. Többen egyszerre! Sokat hallani, olvasni arról, hogy nem képesek megvédeni magukat... Viszont itt vagyok én (és őszintén remélem, nem csak én), a pasimmal nyugodtan járok kézen-fogva, aki meg beszól, annak visszaszólok, ha pedig megütnek, vagy próbálnak (márpedig a 157 cm-emmel engem fognak először ütni :D), én szétkapom őt!!! NEM TŰRÖM, HOGY BÁRKI IS MEGÜSSÖN!!!!!!!!!!! Viszont a pasim nem ilyen, ő inkább fut, de én nem! Én nem bírom ki, nem igazán félek az emberektől, 'pár évet' tanultam küzdősportot :D

22/f

2013. okt. 14. 22:29
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Akkor szólok be, ha beszólnak. Addig amíg nem csinál semmit, felőlem a bicska kinyílhat a zsebében...
2013. okt. 15. 20:40
 12/15 A kérdező kommentje:
Én nem fogom magam hagyni ha bántanak, hogy aztán tönkremenjen a szívem, ami eleve nem az igazi... Tudod mikor...
2013. okt. 15. 20:42
 13/15 anonim ***** válasza:
15%

Oh, a hattyú halála.

Nem kell felbőszíteni az alvó oroszlánt...

Ne provokáld az embereket és akkor nem fognak megverni. És akkor nem kell sem "csak visszaszólnod", meg nem kell alkalmazni a kétes kimenetelű önvédelmi stratégiád sem...

Minket nem kell hogy a hányinger kerülgessen az utcán miattatok, nektek meg nem kell rettegnetek.

Nekünk is, nektek is jó. Nagyon jó! Nem?

2013. okt. 15. 20:55
 14/15 anonim válasza:

Csatlakozom az előttem szólóhoz! Meleg srác létemre!!

Nem szeretnék olyan helyen élni, ahol a magadfajta párocskák sétálnak az utcán - engem ez rohadtul taszít, és a heterokat is, akkor is, ha kultúremberként nem szólnak oda neked.

Már az önmagában tragédia, ahogy a mai fiatal srácok kinéznek, heterok is úgy, mint a homokosok. Most ez lett a divat? Nyíltan melegnek lenni, de legalábbis úgy kinézni?

Gusztustalan. Én csakis olyan férfiakra tudok férfiként tekinteni, aki normálisan néz ki, viselkedik, és a a magánéletét megtartja magának...

De nem is undorodnak tőlem az emberek, sem azoktól a srácoktól, aki bejönnek nekem.

2013. okt. 15. 21:43
 15/15 anonim ***** válasza:
78%

Hmm... szerintem azért nem kéne még beszólni senkinek,hogy 2 meleg férfi fogja egymás kezét.Én hetero létemre gyakran fogom a lány barátaim kezét mégse ért még engem semmilyen atrocitás emiatt.Szerintem ez még belefér. Persze az már más tészta,ha az utcán nyalják-falják egymást,de ha ezt az orrod előtt csinálják,akkor a hetero pároknál is zavaró tud lenni.

Am ha ilyen a párod,akkor lehet inkább nem kéne ezt utcán csinálnod, vagyis ha ennyire "félős" akkor ezeket az alkalmakat ő nem túl jól élni meg.

2013. okt. 15. 23:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!