Kérlek, mondjátok meg! Ugye megjött a meleg sorstársaim esze, mint az enyém?
Sokszor olvasni olyat, hogy a meleg tiniket simán az utcán verik 'agyon'. Többen egyszerre! Sokat hallani, olvasni arról, hogy nem képesek megvédeni magukat... Viszont itt vagyok én (és őszintén remélem, nem csak én), a pasimmal nyugodtan járok kézen-fogva, aki meg beszól, annak visszaszólok, ha pedig megütnek, vagy próbálnak (márpedig a 157 cm-emmel engem fognak először ütni :D), én szétkapom őt!!! NEM TŰRÖM, HOGY BÁRKI IS MEGÜSSÖN!!!!!!!!!!! Viszont a pasim nem ilyen, ő inkább fut, de én nem! Én nem bírom ki, nem igazán félek az emberektől, 'pár évet' tanultam küzdősportot :D
22/f
Oh, a hattyú halála.
Nem kell felbőszíteni az alvó oroszlánt...
Ne provokáld az embereket és akkor nem fognak megverni. És akkor nem kell sem "csak visszaszólnod", meg nem kell alkalmazni a kétes kimenetelű önvédelmi stratégiád sem...
Minket nem kell hogy a hányinger kerülgessen az utcán miattatok, nektek meg nem kell rettegnetek.
Nekünk is, nektek is jó. Nagyon jó! Nem?
Csatlakozom az előttem szólóhoz! Meleg srác létemre!!
Nem szeretnék olyan helyen élni, ahol a magadfajta párocskák sétálnak az utcán - engem ez rohadtul taszít, és a heterokat is, akkor is, ha kultúremberként nem szólnak oda neked.
Már az önmagában tragédia, ahogy a mai fiatal srácok kinéznek, heterok is úgy, mint a homokosok. Most ez lett a divat? Nyíltan melegnek lenni, de legalábbis úgy kinézni?
Gusztustalan. Én csakis olyan férfiakra tudok férfiként tekinteni, aki normálisan néz ki, viselkedik, és a a magánéletét megtartja magának...
De nem is undorodnak tőlem az emberek, sem azoktól a srácoktól, aki bejönnek nekem.
Hmm... szerintem azért nem kéne még beszólni senkinek,hogy 2 meleg férfi fogja egymás kezét.Én hetero létemre gyakran fogom a lány barátaim kezét mégse ért még engem semmilyen atrocitás emiatt.Szerintem ez még belefér. Persze az már más tészta,ha az utcán nyalják-falják egymást,de ha ezt az orrod előtt csinálják,akkor a hetero pároknál is zavaró tud lenni.
Am ha ilyen a párod,akkor lehet inkább nem kéne ezt utcán csinálnod, vagyis ha ennyire "félős" akkor ezeket az alkalmakat ő nem túl jól élni meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!