Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Kérlek, mondjátok meg! Ugye...

Kérlek, mondjátok meg! Ugye megjött a meleg sorstársaim esze, mint az enyém?

Figyelt kérdés

Sokszor olvasni olyat, hogy a meleg tiniket simán az utcán verik 'agyon'. Többen egyszerre! Sokat hallani, olvasni arról, hogy nem képesek megvédeni magukat... Viszont itt vagyok én (és őszintén remélem, nem csak én), a pasimmal nyugodtan járok kézen-fogva, aki meg beszól, annak visszaszólok, ha pedig megütnek, vagy próbálnak (márpedig a 157 cm-emmel engem fognak először ütni :D), én szétkapom őt!!! NEM TŰRÖM, HOGY BÁRKI IS MEGÜSSÖN!!!!!!!!!!! Viszont a pasim nem ilyen, ő inkább fut, de én nem! Én nem bírom ki, nem igazán félek az emberektől, 'pár évet' tanultam küzdősportot :D

22/f

2013. okt. 14. 22:29
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
Ma vetődött fel, mikor megint meg kellett magam védenem...
2013. okt. 14. 22:36
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem attól függ, hogy kinek mennyi az esze, hanem a személyiségtől.. van olyan ember, aki ki mer/ ki tud állni magáért és van , aki nem.
2013. okt. 14. 22:40
 3/15 anonim ***** válasza:

Szerintem itt az a baj, hogy valójában ez nem rajtatok múlik :( Ameddig van, aki rátok támad az utcán, addig ez nem lesz rendben, mert az sem helyes, hogy akkor visszaütsz (mármint vagy ez, vagy elfutsz - szerencsére engem még sosem támadtak meg, de lányként valószínűleg futnék vagy sikítanék vagy mindkettőt egyszerre)

De az erőszak úgysem megoldás semmire.

(Bocsi, tudom, hogy ez nem válasz a kérdésedre. Csak szerintem ez egy olyan probléma, ami túl mélyen gyökerezik a társadalmunkban ahhoz, hogy ilyen egyszerűen meg lehessen oldani. Nagyon elszomorító, hogy ilyen emberek vannak.)

2013. okt. 14. 23:20
 4/15 A kérdező kommentje:
Ne üssek vissza????!!!!! Én nem vagyok erőszakos típus, sőt!!! De ha valaki megüt, azzal elszakítja a cérnát!!!! Én senkit nem ütök meg anélkül, hogy fizikailag akart volna bántalmazni vagy meg is tette volna azt! De soha nem tűrtem ha megütnek!!!
2013. okt. 14. 23:25
 5/15 anonim válasza:
24%
Ha jól olvasom akkor buuzii vagy. :)És ez ebben a kérdésben ez annyira nem számít, mert a heterok között is van aki szalad, de van aki megvédi magát :)(Valószínűleg ti több szitkozódást kaptok másságotokért, és ez otthon így is fog maradni még egy jó darabig.) :)
2013. okt. 14. 23:49
 6/15 A kérdező kommentje:

Otthon semmi bajuk vele, sőt az én drága egyetlen engem 'Szerillának' tituláló barátommal (nem az igazi a rövidtávú memóriám xD) olyan jól elröhögnek, csak zeng tőlük a ház xD

Igen, buuuuzi vagyok :DDD

2013. okt. 14. 23:55
 7/15 anonim válasza:
Sose foglak tudni titeket megérteni, itt ahol lakom évente kétszer van felvonulás számotokra, és több ezer meleg lány és fiú vonul fel, és komolyan mondom nem hogy bántanák őket a heterok inkább beállnak ők is. Na ilyen otthon soha se lesz :)
2013. okt. 15. 00:02
 8/15 anonim ***** válasza:
0%

Hát csináljad nekem nem fáj, neked fog. Vagy ha neked nem fáj, akkor már túlvilágon jársz.

Szóval te harcolsz, azok ellen a heteroszexuálisok ellen akiknek nem tetszetek. Ejjj...

Rossz hírem hogy mennyiségben és minőségben felülmúlnak titeket. Rossz hír neked, jó hír nekem. Ebben is más vagy...

2013. okt. 15. 00:02
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Alapesetben az ilyeneket le se kell sz.rni...

Sok ember, csak arra vár, hogy találjon valami "okot" hogy beléd kössön. Sajnos ilyen világban élünk s kész.. Attól hogy valaki meleg attól még ugyanolyan ember.. aki nem fogja fel az nem is akarja felfogni..

19/F

2013. okt. 15. 09:26
 10/15 anonim válasza:
75%

Tudod, ha kézen fogva járkálsz egy másik fiúval, és még be is szólsz, ha ez másoknak nem tetszik, meg is érdemled, hogy elverjenek!

Én meleg vagyok, és nem is titkolom, nem bújkálok, de nem is villogok vele, mert tiszteletben tartom a többi embert. Mert bizony sokan vannak, akik toleránsak, és akiknek nincs semmi bajuk a melegekkel, de nézni őket mégsem szeretik, hetero nőkként, férfiakként. Az ő toleranciájukkal miért kell visszaélnetek?

Minap, amikor leszálltam az egyik megállóban, két srác búcsúzkodott. A szavaikból, a bensőséges gesztusaikból 10 másodperc alatt is, míg láttam őket, lejött, hogy ők szeretik egymást. Pedig nem enyelegtek, feltűnősködtek. Nekik sok sikert kívántam magamban, és jó érzéssel gondoltam vissza rájuk. De a ti feltűnősködős nagyszájú fajtátok belőlem is csak visszatetszést vált ki, és akkor még enyhén fogalmaztam.

Meleg férfi, 26

2013. okt. 15. 20:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!