Ezen lehet segíteni?
Figyelt kérdés
egy jó ideje mindin vágyam egy samsung galaxy s4 vagy egy iphone.. nem tudok ezzel mit kezdeni. iskolás vagyok (másodjára 9.es.) és semmire nem tudok koncentrálni, mindig eszembe jut milyen jó lenne.. ezzel mit lehet kezdeni?2013. okt. 14. 14:03
1/9 A kérdező kommentje:
elnézését rossz kategória, nem figyeltem!!
2013. okt. 14. 14:04
2/9 anonim válasza:
Tuodom, mit érzel. Nekem is minden vágyam, hogy heti 4x járjak le a terembe folyamatosan, mindig legyen proteinem és fitness modell külsőm legyen... :-)
3/9 anonim válasza:
Én is szeretnék izmos lenni, mert Andinak így vékony vagyok. Galaxyról írom, de csak sima s-es.;)
4/9 anonim válasza:
Hát az tré, kedves Monti, kell az 4-es oda. De majdnem. Majd ha te is érett, tapasztalt leszel kedves kérdező, akkor tudsz magadnak venni 4-eseset is. :-)
Ja, nekem még nagy vágyam, hogy Montival eddzek egy terembe, mer akkor mindketten durván ki lennénk gyúrva, és teljesülne az álmunk. :-)
5/9 anonim válasza:
Kérdező, egyszer összejön majd. Lesz telód.;)
Én meg Andival edzek egyet és mindenki boldog lesz.;)
6/9 anonim válasza:
Na, addig álljak én féllábon! :-)
9/9 anonim válasza:
Nekem is ugyanez van, egyszerűen nem tudok meglenni az S 4 nélkül, elég beteges de ez van :D Én most amikor tudok megyek dolgozni suli mellett,hétvégén és meg fogom venni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!