Fű vagy alkohol?
hát nyilván ne kapj rá tulzottan egyikre se, de talán az alkohol károsabb tud lenni legalábbis ha komolyabb mennyiségben gurigatsz, a zöldike az kellemesebb hatású, időnként ha szívsz kicsit a haverokkal, jókat röhögtök, meg esztek, szerintem ez király. Én már viszonylag rég nem ittam magam le, de most pölö egy, néha két sör, és pár szál cigi mellett nézem a vb meccseket egy sörözőben. Lehet bármit, ha tényleg tudod kontrollállni magad. Persze kis mértékben is lehetnek káros hatások ezeknél, de hát ezért kell sportolni ;)
17 éves fiú voltam pestről
fű.
sajnos tegnap bebasztam , és másnapos vagyok , és általában mikor másnapos vagyok , mindig sűrün kell közben bocsánatot kérnem az előzőnapi tetteimért.
soha többé nem fogok alkoholt a számba venni , inkább egy spangli a spanokkal :)
Inkább alkohol. Füvet nem próbáltam, de állítólag mindenkinek máshogy reagál rá a szervezete, tehát lehet hogy a Pisti csak havonta 1x szív, a Jani meg rákölti minden pénzét hogy kapjon még egy adagot.
Az alkoholra nemigen tudok rászokni, arra nem áll rá a szervezetem, tehát az a biztos.
Mellesleg mindenki máshogy reagál a bebszásra is :D Én nem vagyok agresszív pl. :D
Én voltam Coloradoban ahol teljesen legális a fű, és ott lassan kiszorítja az alkoholfogyasztást.
Senki sem kerül korházba miatta mert ott mindenki maga teremszti, igazi, rendes organikus körülmények között a füvet. Én is szívtam, minden nap amíg ott voltam.
Idehaza viszont szerezheted be a dílerektől a kis óvszerre emlékeztető zacskóban tárolt szintetikus kannabinoidot ami már komolyan veszélyes. Az inkább műtrágya mint rendes kender. Aki azt állítja, hogy füvezett és rosszul lett tőle, vagy ismert olyat akit kikészített az valójában ilyet szívott.
Gondolom a sok pálinkafőző nem hajlandó ezt belátni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!