Mi nyugtat meg téged?
Figyelt kérdés
2009. nov. 10. 15:22
2/15 anonim válasza:
Cigi, sírás, zene... Meg még biztos van más is, de most kapásból ez ugrott be. :)
3/15 anonim válasza:
Ha kiveszek egy aranyhalat az akváriumból, és a tenyerembe tartom mindaddig, míg meg nem fullad. Olyankor teljesen ellazulok.
5/15 anonim válasza:
Attól függ.
Ha szomorú akkor sírás,aztán kávé,aztán óriásnapszemcsi és kutyasétáltatás:D.
Ha ideg akkor iránya konditerem aztán bokszzsák.Ma is épp ez volt a helyzet.
7/15 anonim válasza:
16:05 vagyok
Nem, nem gondoltam komolyan. Magadra ne vedd, senkit se akarok megsérteni vele. :)
9/15 anonim válasza:
Amikor totál ki vaok bukva, lefekszem az ágyamra és elkezdek bőgni. Majd írok a naplómba. És ki van téve két poszter a szobámba, amiken az én példaképeim vannak, rájuk nézek és boldogság tölt el.+ Pozitív dolgokra gondolok és a régi szép emlékekre.
10/15 anonim válasza:
Hát ha szomorú vagyok akkor berakok valami zongora számot.. Bele ütök párat a falba utána meg bőgök egy fél napot.. Utána síri nyugodt vagyok!
Ha idegtől akkor varrok. Mert muszáj koncentrálni és ettől lenyugszok.. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!