Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » A cigi csak engem nem nyugtat...

A cigi csak engem nem nyugtat meg?

Figyelt kérdés

nekem mindíg felmegy tőle a vérnyomásom..

de miért? lehet hogy azért, mert félek hogy anyukám meg ne tudja?

2009. nov. 1. 18:52
 1/9 anonim ***** válasza:
Gondolom te se tod megmagyarázni minek bagózol... Amúgy van akinek vérnyomás problémákat okoz, ha neked már most akkor szarba vagy...
2009. nov. 1. 19:01
 2/9 anonim ***** válasza:
ha paráznom kéne rajta, hogy ki tudja meg, akkor én se lennék nyugodt. a titkolózás nem egészséges.
2009. nov. 1. 19:12
 3/9 anonim ***** válasza:
A cigi senkit nem nyugtat meg. Épp az ellenkezőjét váltja ki. Főleg így hogy azon aggódsz anyud meg ne tudja... inkább szokjál le.
2009. nov. 1. 19:18
 4/9 anonim ***** válasza:

a cigi nem olyan mint egy nyugtató pirula, vagy mi... ha valaki ideges, és aktív dohányos(naponta cigizik) akkor őt lenyugtatja, de nem úgy hogy normális a hangulatod és elszívsz egyet majd tök laza leszel...

te még suttyomba cigizel úgyhogy felmegy a vérnyomásod, lehet a cigi mellékhatása miatt, de szerintem inkább mert jobban észnél kell lenned, ne lássanak meg vagy mittudom én.

2009. nov. 1. 19:21
 5/9 anonim ***** válasza:

a cigi nikotintartalma miatt soknak rá az emberek.

Aztán a nikotin hiányolja a szervezet, ezért lesznek idegesek és ha megkapják az adagjukat, akkor lenyugszanak.

Ha nem nyugtata meg, akkor most könnyen le tudsz szokni. Sztem használd ki ezt a lehetőséget.

(egyébként tuti, h most szoktál rá)

2009. nov. 1. 20:14
 6/9 A kérdező kommentje:

kösz a válaszokat..

azért h ne menjen kárba még elszívom ami van, de utána nem veszek többet

2009. nov. 1. 20:33
 7/9 anonim ***** válasza:

20:14

te meg tuti hogy nem dohányzol.

én ha fél napig nem szívok akkor sem leszek ideges csak jobban kívánom, mintha két órája nem gyújtottam volna rá.

Úgy mint attól sem ideges lesz az ember ha keveset iszik, hanem szomjas.

2009. nov. 1. 20:41
 8/9 anonim ***** válasza:
amúgy kérdező inkább add el ami van cigi fél áron, mert így is kárra megy, hogy elszívod, a tüdőd kárára:)
2009. nov. 1. 20:42
 9/9 anonim válasza:

Én soha nem dohányoztam és még ki sem próbáltam, ahogy soha nem voltam részeg és nem is leszek!!!!

Én inkább a kutyáimmal vagyok vagy sportolok, minthogy ilyen szarokkal mérgezzem magam!

2009. nov. 2. 17:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!