A cigi csak engem nem nyugtat meg?
nekem mindíg felmegy tőle a vérnyomásom..
de miért? lehet hogy azért, mert félek hogy anyukám meg ne tudja?
a cigi nem olyan mint egy nyugtató pirula, vagy mi... ha valaki ideges, és aktív dohányos(naponta cigizik) akkor őt lenyugtatja, de nem úgy hogy normális a hangulatod és elszívsz egyet majd tök laza leszel...
te még suttyomba cigizel úgyhogy felmegy a vérnyomásod, lehet a cigi mellékhatása miatt, de szerintem inkább mert jobban észnél kell lenned, ne lássanak meg vagy mittudom én.
a cigi nikotintartalma miatt soknak rá az emberek.
Aztán a nikotin hiányolja a szervezet, ezért lesznek idegesek és ha megkapják az adagjukat, akkor lenyugszanak.
Ha nem nyugtata meg, akkor most könnyen le tudsz szokni. Sztem használd ki ezt a lehetőséget.
(egyébként tuti, h most szoktál rá)
kösz a válaszokat..
azért h ne menjen kárba még elszívom ami van, de utána nem veszek többet
20:14
te meg tuti hogy nem dohányzol.
én ha fél napig nem szívok akkor sem leszek ideges csak jobban kívánom, mintha két órája nem gyújtottam volna rá.
Úgy mint attól sem ideges lesz az ember ha keveset iszik, hanem szomjas.
Én soha nem dohányoztam és még ki sem próbáltam, ahogy soha nem voltam részeg és nem is leszek!!!!
Én inkább a kutyáimmal vagyok vagy sportolok, minthogy ilyen szarokkal mérgezzem magam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!