Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szerinted ez nagyon aljas,...

Szerinted ez nagyon aljas, 'két'színű?

Figyelt kérdés
Szóval én úgy szoktam csinálni hogy megfigyelem az embereket (akikkel valamennyire kapcsolatban állok főleg, de azokat is akikkel beszélek), és úgy nagyjából felmérem hogy milyen ember, és ahhoz 'alkalmazkodok'. Tehát elérem hogy kedveljen, vagy legalább szimpatikus legyek neki valamennyire, még akkor is ha ez teljesen eltér az én természetemtől. Mintha mindig más álarcot húznék, attól függően hogy kivel beszélek. :/ Szerinted ez mennyire aljas? Rossz hogy ezt csinálom?
2013. okt. 10. 21:18
 1/3 anonim ***** válasza:

NEM :)

én ugyan ezt csinálom, sokan lehurrognának, emrt nem értik meg, ez ösztönös dolog,

rengeteg mindennek lehet nevezni, de egyben mindenkinek egyet kell értenie: ez alkalmazkodás!

ez evolúciósan anno is a leghasznosabb dolog volt és véleményem szerint ma is fontos!

örülj neki, hogy képes vagy erre ;)

2013. okt. 10. 21:41
 2/3 anonim ***** válasza:

Nem mersz önmagad lenni. Félsz az elutasítástól ezért színészkedsz. Nem mered magad elfogadni. Hosszútávon nem lehet ezt űzni, mert belefáradsz, és előbb-utóbb a saját énedet ismerik meg. Azután már csak azok maradnak melletted, akik úgyis elfogadnak. Bár kissé eltérek a témától, de azok lesznek a barátok nagy valószínűséggel.

Kb. úgy képzeld el, mint a randikat: először a legtöbben a jobbik arcukat mutatják, és csak szépen lassan "adagolják" a valót. Ezért veszélyes ilyen téren hosszútávra hamar elköteleznie magát az embernek.

2013. okt. 10. 21:42
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy bizonyos határig nevezhető csak alkalmazkodásnak, a határvonalat önmagad elárulásánál lehet meghúzni. Nem állítanék valótlant, ha azt mondanám, egy egészséges ember a közös hanghoz ráérez, hogyan kell a célszeméllyel beszélnie, de mikor ez a személyiséggel gyökeresen ellentétes viselkedésbe torkol át, az megfelelési kényszer (feltéve, hogy egyéb célod nincs vele). Aljasságnak nem mondanám, csak nekem nem érné meg.
2013. okt. 10. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!