Hát az attól függ. Az alkohol szerintem károsabb a szervekre, hiszen árt a májnak, az agynak, stb. Most itt persze nem egy pohár italról beszélek, hanem rendszeres alkoholfogyasztásról. Viszont a rendszeres füvezés is káros, mert a rövidtávú memóriát igencsak megrontja, illetve több ismerősöm is van, akik rendszeresen (mármint heti 3-7 alkalommal) füveznek, és rendesen dadognak, pedig korábban nem volt ilyen gondjuk. És ezt nem csak én tapasztalom így. Az is igaz, hogy ezek a panaszok a füvezés elhagyásával általában eltűnnek. A füvezést inkább olyan szempontból tartom károsnak, hogy a füvező embert a nem füvező ismerőseitől nagyon elszigeteli, az alkohol fogyasztást sokkal jobban tolerálja a társadalom (egy ideig).
2009. nov. 13. 19:39
12/17 anonim válasza:
Mindkettő csak a fű káros hatásait annyira még nem ismerjük. Ismerjük az alkoholista szűlöket akik tönkre teszik a gyereket. Az a nemzedék aki fűvesként teszi majd tönkre a gyerekét csak most nő fel.
2009. nov. 14. 00:30
13/17 anonim válasza:
2009-11-13 19:39 szerintem megírta a tökéletes választ..
2010. jan. 20. 14:43
14/17 anonim válasza:
Miért a fű a káros ? Mert Ezt nyomják nektek a suliban orrba szájba ? Gyökerek, az alkohol sokkal károsabb, a fűvel ellentétben pusztítja az agysejteket, és fizikai függőséget okoz, meg ELBUTÍT.
Vannak olyan helyek ahol a rák kezelésénél a kemoterápiás betegek felépülésére füvet ír fel az orvos. Sőt régen a kivonatát patikákban lehetett kapni. Szeszt soha nem irt még fel orvos senkinek. A tüdőt sem feltétlen károsítja ha bongból szívod, vagy vaporizerrel.
2010. okt. 5. 14:32
15/17 anonim válasza:
az alkohol előbb okoz függőséget és jobban roncsolja az agysejteket, és más egyéb szervet. A fűtől rövidtávon semmi bajod nem lesz ha meg rendszeresen nyomod sokáig, betompul az agyad, de ki lehet pihenni!:) ha pontozni kell a károsodást akkor alkohol 6. fű 4.
2012. máj. 28. 14:52
16/17 anonim válasza:
Az alkohol.Isten megteremtette a fűvet,az ember meg az alkoholt,te kinek hiszel?
2013. aug. 30. 14:28
17/17 szuperpocok válasza:
Én voltam Coloradoban ahol teljesen legális a fű, és ott lassan kiszorítja az alkoholfogyasztást.
Senki sem kerül korházba miatta mert ott mindenki maga teremszti, igazi, rendes organikus körülmények között a füvet. Én is szívtam, minden nap amíg ott voltam.
Idehaza viszont szerezheted be a dílerektől a kis óvszerre emlékeztető zacskóban tárolt szintetikus kannabinoidot ami már komolyan veszélyes. Az inkább műtrágya mint rendes kender. Aki azt állítja, hogy füvezett és rosszul lett tőle, vagy ismert olyat akit kikészített az valójában ilyet szívott.
Gondolom a sok pálinkafőző ezt nem hajlandó belátni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!