Miért van ez? (Bővebben lent)
Figyelt kérdés
Eléggé sűrűn sírok.Néha csak úgy ,néha csak kis dolgokon.Suliban is szoktam,ami eléggé kellemetlen pl ha kapok egy hármast.Ha hazamegyek nem tudok a tanulásra koncentrálni.Minden este beülök az egyik sötét szobába és csak úgy nézek valahova.A suliban nem nagyon kedvelnek mert szerintük nagyon csöndes vagyok pedig szerintem ez nem igaz.15/L2009. nov. 9. 19:14
1/5 anonim válasza:
Csak a feszültséget adod így ki.
Mellesleg szerintem kéne neked valaki, akivel állandóan együtt vagy, vagy egy dolog, ami lefoglal. Mondjuk egy pasi, vagy egy best friend, akár egy hobbi. Az segítene biztosan. :)
2/5 anonim válasza:
Keress magadnak célt! Olyant, amivel értelmesen kitöltheted az idődet: pl. minden nap lefutsz 5 km-t, vagy eljársz mostantól aerobikozni, karatézni, teljesítménytúrázni, ilyesmit... vagy olvass könyveket és addig sem a sarokban ülsz és bámulsz ki a fejedből. Ha nincsenek életcéljaid, értelmes elfoglaltságaid, olyankor jönnek a rossz gondolatok és a káosz a fejedben.
3/5 A kérdező kommentje:
Már próbáltam de nem ment.Imádtam olvasni meg rajzolni most egyszerűen nincs hozzá egy kis kedvem se.
Manapság már nem is eszek rendesen.Reggelizni nem reggelizek hazajovok akkor se eszek mindjart aztan ennyi.
2009. nov. 9. 19:40
4/5 anonim válasza:
Ennyi idős vagyok én is , velem tavaly volt ez a helyzet. Téged nem zavar, hogy folyton rossz kedvű vagy, sírsz és eltávolodnak töled azok akiket szeretsz? Engem nagyon zavart. Újra elkezdtem sportolni, kértem hogy ajánlanak könyveket ezzel kapcsolatba is kerültem másokkal és visszaszoktam arra, hogy olvassak , ha bármi kirándulás vagy túra/rendezvény volt a suliban elmentem rá akár csak ugy egyedül és odamentem valakihez kérdezösködni a dologról és aztán elkezdtem vele beszélgetni. Figyelj a világra, nap végén szedd össze jó dolgokat és mondj érte köszönetet eleinte ilyen kisebb dolgok, mint nem volt hidegm nem késetta buszm finom volt az ebéd, láttam egy aranyos kislányt a metrón... egy idő után egyre több szép élményed lesz és egyre pozitivabb leszel.. én igy jutottam tul ezen az időszakon
5/5 anonim válasza:
Ne ücsörögj egyedül a szobádban, próbálj valahogy kitörni ebből a helyzetből mert be fogsz zárkózni.
( jele az hogy csöndes vagy)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!