Miért csinálják ezt? Miért néznek ennyire gáznak? Hogyan tudnék végre beilleszkedni?
az osztályunkba van 5 ember, akinek olyan stílusa van (bár 2 másik csoportba van, ezért alig látom őket és nem is bírnak[késöbb kitérek erre is]), amit nagyon bírok és még 2 akik nagyon jófejek, csak néha szenyóznak velem, de azon kívül ők is rendesek meg minden..
próbálok beilleszkedni közéjük, velem is dumálnak meg minden, de a 2 csaj ha velem kell dolgozni olyanokat beszólnak h "fúúj" meg ha 3 közül vki mellé ülök (kerülök) olyanokat is mondanak néha hogy "részétem" stb..
de ilyeneken kívül ugyanolyan normálisak velem mint a többiekkel, csak ez zavar nagyon, de nem *merek* rákérdezni, hogy miért csinálják ezt, mert úgyis tudom, hogy olyan a válasz, amit nem akarok hallani...
na másik.. a 2 ember, akik nem bírnak már suli eleje óta éreztetik hogy nem szeretnek.. olyanok is zavarják, ha hozzájuk szólok pl "hogy vagy?.. mi történt a hétvégén" meg ilyesmi..
gólyatáborba még dumáltam velük, akkor nem volt semmi probléma, csak mikor elkezdődött a suli és próbáltam az ő társaságukba lenni..
de már szeptember közepén rendeztek egy házibulit, ahova nem hívtak el.. körülbelül itt kezdtem el érezni hogy nagyon nem bírnak..
letiltottak msnről is (bár azóta leszedték), és gondoltam rá, hogy megkérdezem hogy mi bajuk van velem, meg mit tegyek hogy ne utáljanak, de ettől csak csicskának tünnék, és már 1x rákérdeztem arra, hogy mi bajuk, akkor nem akarták kifejteni
magamban amit észrevettem hogy talán egy kis negatívum, hogy nem vagyok beszédes és ha nem szólnak hozzám akkor egyártalán nem tudok olyan témát felhozni amiről lehet beszélni..
nem vagyok csúnya, se kövér és még stílus gondjaim se vannak.. csak nincs sok ruhám ezért kb minden héten ugyanaz van rajtam, mert 2 naponta cserélem a ruhákat..
15/f
Úgy érzem, hogy itt a ruha cserével van a gond. Ha valaki több napig van ugyanabban a ruhában, azt hajlamosak igénytelennek, majd büdösnek elkönyvelni és kiközösíteni.
Tessék minden nap alaposan fürödni, egy héten 2-3x hajat mosni és mindig tiszta ruhában járni. Ennyi a varázslat!
16/F
Szia!
15 éves vagy. Fiatal, a fiúknál gondolom nehezebb a beilleszkedés mint a csajoknál.
Azzal, hogy 2 napig hordasz egy ruhát azzal nagyon nem hiszem hogy probléma lenne. a pénz vagy a ruha nem minden.
Szerintem ne erőltesd, ne ezzel foglalkozz, akkor nem tűnsz majd annyira rámenősnek. Probálj olyan elfoglaltságot találni amit egyedül is lehet. Pl.: olvass, hallgass zenét. Vagy még azt is lehet, hogy lányokkal beszélgetsz, velük próbálsz barátkozni.
Ha beszólnak ne hagyd magad, szólj vissza, vagy ha nem jut eszedbe semmi, akkor kérdezz vissza, ez általában beválik. (pl.:-részvétem... -Valami baj van?)
Légy határozott, mindig tudd mit akarsz, és ne szégyeld ahogy öltözködsz, ahogy kinézel, ahogy viselkedsz. Emelt fővel járj mindig, és soha ne érezzék, hogy felsőbbrendűek nálad.
húúú hát erre énis gondoltam :D
heti 3x mosok hajat (természetesen minden nap fürdök), normális ruhákban járok... és TISZTÁÁÁK!!! csak 2 napig hordok 1 cuccot, van max 5 pulcsim meg pólóm és 3 farmerem.. meg 1 övem és pá..
nem szégyenlem hogy öltözködöm, csak annyi, hogy 1 övem és cipőm van összesen, azon kívül normális ruhákba járok, semmivel sem rosszab mint másoké... picit önbizalom hiányom van, mert nincs kialakult baráti társaságom, csak haverok, nincs kikkel megbeszélni a gondjaim, elmenni.. de ezt nem mutatom, ez olyan rejtett titok magamban...
nem fogom mutatni, hogy "felsőbbrendűek", mert én sem vagyok semmivel rosszab nálunk, csak nagyon b****a a csőrömet hogy nem tudom mi van, ráadásul olyan emberek, akik nagyon jófejek... kiv. ha nem bírnak
Most vagy bírnak, vagy nem. Nincs olyan, hogy egyszer birnak egyszer nem. Maximum azt tudom elképzelni, hogy azt mutatják bírnak, vszínű utána a hátad mögött nevetnek.
Az öltözködéseddel ne törödj, ha igényes vagy akkor nem lehet ez gond!!!
Nekem sem voltak full drága, full új cuccaim, izlésesen, igényesen.
Mondom: határozottság, magabiztosság. Menni fog.
na hát ez az.. hogy nem tudom mi van.. nekem nem mutatják hogy utálnának, sőt.. de nem tudom mi van "az állarc" mögött..
magabiztos dologra már rájöttem, pár hónap alatt sokkal magabiztosabb lettem.. hála gyakorikérdéseknek <3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!