A telepátiát hogyan lehet használni? Esetleg vannak még ilyen módszerek?
Ebben nem tudok segíteni, de néha levitálom magam, ill telekinézissel tárgyakat mozgatok.
Üdv.: Dr. Jean Grey
ezt nem lehet alkalmazni! magától jön! :D
pl.: anyu magyarázta hogy hogy lett Éva az oldalbordából (nem értettem hogy miért pont oldalborda) ekkor anyu telefonja megcsörrent és a papnő volt! xD (mellesleg nem vagyunk vallásosak de a városi fúvós zenekar együtt van az egyházzal)
Hát attól függ, milyen telepátiára gondolsz. Gondolatátvitel, meg ilyesmi szerintem csak úgy van, ha már évek óta együtt éltek :) Például Apáéknál is van, egyik nap fel akarta hívni Anyát, és abban a pillanatban csörgött Apa telefonja, Anya volt :)
Viszont! A telepátia (szerintem) nem csak az ilyen Uri Geller-féle néphülyítés. Ha valaki téged néz (pl. a metrón vagy a buszon, vagy bárhol), azt észre fogod venni, ugyanúgy ahogy ő is. És az embereket simán lehet befolyásolni, rávenni arra, amit szeretnél - csak ehhez NLP kell. Keress rá interneten.
Köszönöm mindenkinek a választ!
Az utolsó hozzászólónak pedig még 1x köszönöm, mert hasznos volt. Amúgy nem nem élünk együtt, de van köztün úgymond telepatikus kapcsolat. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!