Miért vagyok ennyire félénk?
Figyelt kérdés
Nagyon félénk vagyok, ha felszólít egy tanár, akkor inkább meg se szólalok, mert félek...ez olyan ciki.Osztálytársakkal se merek annyira beszélni, igazából én sem tudom, mért nem. A legritkább esetekben szólalok meg, pedig annyira szeretnék... Amúgy szeretnek az osztálytársak meg a tanárok, elfogadnak, de én szeretnék változtatni ezen.
Szerintem az önbizalomhiány miatt van, ezért is nem akar egy fiú sem velem járni. Úgy idegesít de nem tehetek róla, hogy ilyen vagyok. Vagy de?
16/L
2009. nov. 8. 13:56
1/4 anonim válasza:
Egy ember személységét a körülötte élők is alakítják, és persze az ember is maga. Próbálj többet beszélgetni, kapcsolódj bele a beszélgetésekbe, és mosolyogj sokat, ugyanis a vidám emberekkel más is szívesen beszélget. Mondogasd magadban hogy szép vagyok, kedves, vicces és jó velem beszélgetni, mert először saját magadnak kell ebben hinni. Sok sikert!:)
2/4 anonim válasza:
keress egy pszichológust, ő biztosan fog tudni neked ebben segíteni.....szeritenm is önbizalomhiány lesz a ludas. erről nem tehetsz, de arról, hogy nem változtatsz rajta igen.
3/4 A kérdező kommentje:
Már voltam egy csomó pszichológusnál, de ő sem tudott segíteni. :(
2009. nov. 8. 20:37
4/4 anonim válasza:
A pszichológus tud segíteni, max. te nem vagy hajlandó elfogadni, hogy helyetted nem oldhatja meg a problémáidat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!