Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért hat rám így a srác?...

Miért hat rám így a srác? Veletek történt már ilyen? Még nem éreztem így soha.

Figyelt kérdés
Egy ismerősöm(nem haverom,sokat van nálunk,dolgozni)Ha meghallom a hangját,meglátom nagyon izgatott vagyok,úgy érzem kiugrik a szívem a helyéről.Nehezen nyugszom meg.Nem jó érzés szokott ez lenni.Leplezem előtte,alig szólalok meg.Nem mindennapi,mindig pörög szóban,sokat,hangosan beszél,nem mindig tudom követni a mondandóit.Szerintem hiperaktív,de vicces is.Lehet,ezt a pörgését tudat alatt átveszem?Mást viszont untat egy idő után,el is álmosodik tőle.Én tudom hallgatni sokáig,de el sosem álmosodok tőle,sőt aktívabb leszek,másoktól viszont elfáradnék,ha ennyit beszélne.(jó tanár lehetne tuti:-) 21/L
2009. nov. 7. 19:20
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem tetszik neked. Ez annak a jele, szerintem.
2009. nov. 7. 19:35
 2/4 anonim ***** válasza:
Egyértelmű bejön neked.
2009. nov. 7. 19:37
 3/4 anonim ***** válasza:
Jol sejtem,hogy tetszik neked a srac?
2009. nov. 7. 19:38
 4/4 anonim ***** válasza:
Beleestél :D
2009. nov. 11. 09:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!