Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ha megválaszthattad volna,...

Ha megválaszthattad volna, hogy melyik korba és időbe születsz bele, akkor hova és mikor születtél volna?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy bizonyos vallások szerint megválasztottuk, meg ilyenek, nem kell ezzel tarhálni. Éppen ilyesminek olvastam utána, és akkor fogalmazódott meg bennem ez a kérdés. Ne fogjátok vissza magatokat. :) Kort és nemet ér odabiggyeszteni.
2013. szept. 28. 23:04
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

[link]

Hogy a kérdésre válaszoljak, 1959-ben születtem, és kiskoromban minden vágyam az volt, hogy az én életemben ne legyen háború Mo-on. Eddig megúsztam, tehát nem kívánkozom másik korba, jó így, ahogy van.

2013. okt. 6. 16:31
 12/15 A kérdező kommentje:

#9:

Ismerlek valahonnan?

2013. okt. 6. 20:03
 13/15 anonim ***** válasza:
Nem tudom. Ilyen távolról baromi rossz az arcmemóriám...D
2013. okt. 7. 13:17
 14/15 A kérdező kommentje:
Mármint a kilencest kérdeztem, azért írtam oda az elejére. :D
2013. okt. 7. 14:53
 15/15 anonim válasza:
Hehe második válaszoló tényleg utálhatja a törit mert az őskor idején már régen kihaltak a dinoszauruszok, akkor már emberek éltek. Amúgy én a Kr.e. 9-8 századbeli Rómára lennék kíváncsi.
2013. dec. 17. 14:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!