Ha te választhattad volna meg, hogy hol születsz meg és
mikor, akkor hol és mikor születtél volna?
ú,talán 60-70-es évek között New York,California,vagy valami népszerűbb helyen az Egyesült Államokban,mert nagyon ikonikusnak tartom a 80as 90es éveket,és ha 60-70 között születek akkor elég nagy lettem volna hogy értékeljem a 80as 90es évek zenéit és divatját.Járhattam volna menő koncertekre :(.Továbbá érdekes lett volna megélni a tipikus Amerikai álmot,egy tipikus családdal,házzal.
2013. febr. 18. 21:37
Az idővel nincsen problémám viszont szívesen lennék New Yorki :D
2013. febr. 18. 22:51
3/11 anonim válasza:
Én USA-ban valahol pl Seattle. Kb 1950 körül születtem volna.
Miért?
Mert akkor Bill Gates előtt összedobtam volna egy jó kis op rendszert, és milliárdos lennék. :D
2013. febr. 18. 23:23
Szia!
Most nyilván jön a lepontozásom, de leírom.
Te választottad meg, hogy hova szüless és azt is, hogy mikor, bizonyos kereteken belül.
Indok: A lelked fejlődése érdekében.
Üdv
2013. febr. 18. 23:41
Jó ez így.
4-es, én is így gondolom, tőlem ment egy zöld.
2013. febr. 19. 12:05
Ugyanebben az időben valami angol nyelvterületen, ahol nincs túl meleg. Azért mert: szeretem a modern technikákat és a relatív szabadságot ami régen nem volt főleg egy nőnek, én meg vagyok elégedve a mai világgal! Persze semmi sem tökéletes. Imádom az angolt és az angol kultúrát és a fejlettségüket. A hideg pedig azért kell, mert utálom a meleg nyarakat, borzalmasak. De túl hideg se legyen, a legjobb az egyensúly, 4 évszak, ésszerű kereteken belül (nem 50 fok nyáron...).
2013. febr. 19. 14:25
7/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. :)
4: Ugyan nem teljesen értettem amit írtál, meg hogy ez milyen filozófia (mondjuk érdekelne), de kaptál egy zöldet tőlem is, akárcsak a fentebbi kollégától.
Én 50 környékén az USÁ-ban, hogy éppen betöltsem a 18-at, mikor kezdődik woodstock :)
2013. febr. 20. 14:42
1970, New York
- Angol nyelvterület.
- Hamisítatlan 80'-90'-es évek beli rock zenék, divat. Fantasztikus :)
-Illetve maga az a világ is jobban tetszik, ami akkor volt. Legalábbis amit hallottam, láttam.
2013. febr. 20. 18:56
Ha választhattam volna, akkor nem születek meg.
2013. febr. 22. 10:42
Kapcsolódó kérdések: