Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan lehetnék híres?

Hogyan lehetnék híres?

Figyelt kérdés

Szóval nagyon szeretnék híres ember lenni, lehetőleg világhírű...

Azt előrebocsátom, mielőtt bármelyikőtök azt javasolná: "kerülj be egy valóságsóba, vagy menj el a Megasztárba", nem celeb akarok lenni! Hanem híres ember, aki valami fantasztikusat alkotott életében, és ezért méltán emlékezik rá az utókor. Másrészt jó lenne, ha az én nevem ugrana be elsőre mindenkinek, ha majd bárhol a világban magyarokról beszélnek.

Sokat gondolkoztam már, milyen területen lehetnék híres, végül is részemről bármi szóba jöhet. Lehetnék például rocksztár, de olyan, aki tőzsgyökeresen megváltoztatja a világ zenei ízlését és új stílust teremt, ahogyan hajdanán Elvis vagy a Beatles tette. "Legendás" szeretnék lenni, és klassz lenne, ha majd úgy beszélnének rólam, mint egy szerteágazó műfaj (mint napjainkban a rock) "alapítóatyja". És olyanokat mondjanak később befutatott nagy zenészek, hogy "a legnagyobb hatással Kovács Lajos zenéje volt rám, miatta lettem zenész, az ő zenéin nőttem fel" stb. stb. (Most csak mondtam egy nevet, persze nem így hívnak.) Aztán halálom után az egész világ sírjon, több millióan imádkozzanak a lelki üdvömért, és mondják azt rám évtizedekkel később is, hogy amit tettem, az egyszeri és megismételhetetlen.

Vagy lehetnék tudós, akinek a neve fogalom, és akinek nemcsak valami hatalmas elmélet vagy találmány fűződik a nevéhez, hanem aki egyszersmint népszerű. Olyanra gondolok, mint Einstein, és valóban klassz lenne, ha egyszer már nem őt azonosítanák a zsenialitással, hanem engem. Nem azt mondanák, hogy "született Einstein", meg hogy "én egy Einstein vagyok", hanem hogy "született Kovács", meg hogy "én egy Kovács vagyok".

De annyi minden lehetnék még: világhírű színész, labdarúgó, író, fizikus, énekes, filozófus, tökmindegy. Lényeg, hogy híres legyek, "legenda" legyek, fogalommá váljon a nevem, intézményeket nevezzenek el rólam, példakép legyek, a gyerekek utánozzák a hajviseletemet, minden kamasz vágya legyen, hogy olyanná váljon, mint én.

Hogyan fogjak hozzá?

2009. nov. 7. 00:14
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
93%
Én 14 éves vagyok, és néha én is elgondolkozok ezen... Aztán eszembe jut: biztos akarom? Van hozzá tehetségem? Miért is akarom? (persz ez szinte mindenki fejében megfordul) Aztán elkezdek kutakodni, hogy mit szeretnék csinálni. Énekelni nagyon-nagyon szeretek, és szerencsére elég jó hangom is van hozzá. :-) Sok szerencsét! U.i.: egy jó tanács: ne akard görcsösen! Az meg, hogy hogy legyél híres: tanulj meg valami hangszeren, hasonlók... Azt írtad, hogy bármi lehetnél: színész, énekes... de ha nem értesz hozzá, hogy lehetnél az..? Indulj el egy úton, ez hosszú évek munkája!!!
2009. dec. 13. 11:35
 22/40 anonim ***** válasza:
100%
A kérdésedről eszembe jutott egy angol dal, a neten keringett, de most nem találom. Arról szólt, hogy egy csaj híres akart lenni, de se nagy melle, se tehetsége, se semmije nem volt, így a végén arra jutott, hogy megöl egy híres embert, és akkor ő is híres lesz. :D Ezt mondjuk nem ajánlom neked, csak gondoltam megírom szórakoztatásképp a sok okos válasz közé. :D
2009. dec. 13. 11:38
 23/40 anonim ***** válasza:

xD Hát legyél a homárok kedvence. Most őszintén vagyok sokat térdelsz tátott szájjal, vagy szépen bepucsítasz! 27 évesen lakatos mesterséggel, úgy hogy semmiben sem vagy jó nem fogsz még egy kis falú leghíresebbje sem lenni.

Max te leszel kicsi kocsi tele a tank. De Szerintem nem épp egy hímringyó csillag szeretnél lenni.

2009. dec. 13. 16:54
 24/40 anonim ***** válasza:
sztem...ilyennek születni kell..vagy nem tudom..én úgy gondolom h ez így megvolt írva h nekik ez volt a sorsuk a rendeltetésük hogy híresek legyenek..:D
2010. ápr. 2. 18:10
 25/40 anonim ***** válasza:

Próbálj ki minnél több dolgot,hogy miben vagy tehetséges.

Ha megtaláltad,akkor tegyél fel Youtube-ra magadról videókat...

Én is az akarok lenni,nekem az éneklés és a tánc megy.

Olyan zenékkel szeretnék befutni mint Justin Bieber. Szóval R&B / Pop !!! (lelehet pontozni)...:S

Jah és ráadásul nem itthon szeretnék híres lenni mert sajnos a Magyarok nem sok mindent tudnak értékelni,tehát külföldön.

Fogj ki egy jó menedzsert és tiéd lesz a világ :)

Akármilyen hülyeség engem Justin Bieber inspirált ehhez... és már beíratkoztam táncsuliba,ének leckéket veszek...haladok...majd ha híres leszek akkor szólok :D:PxD

Jah és vele együtt fog járni a kemény munka.

sok sikert.

15/L

2010. jún. 29. 08:31
 26/40 anonim ***** válasza:
100%

Uram isten mi van :O

és mivan ha 27 éves?

nem kell el venni senkitől a lehetőséget.

és miért nem normális?ennyi erővel senkise normális .

sok liba.

sok pesszimista :)

2010. nov. 2. 22:28
 27/40 anonim válasza:
hát az alapján h lakatos vagy nem hiszem hogy olyan okos lennél legalább is nem egy született kovács lajos próbálkozz akk már inkább az énekélssel persze csak ha jó hangod van én ne itt magyarországon ha itt maradsz akk sose leszel világhírű sajnos :(
2013. júl. 11. 13:46
 28/40 anonim válasza:
XDDDD te leszel a Lakatos Britniszpirsz.X"DDD.bocs az már foglalt.Én is hires akarok lenni de szerintem hülyeség.:D még jó hangom sincs.Amúgy visszatérveXDD nem hallottam még rólladXDD jól meg a világ hirűséged
2014. febr. 19. 16:23
 29/40 anonim ***** válasza:
Na, híres vagy már?
2015. máj. 23. 15:36
 30/40 A kérdező kommentje:
Nem, sajnos még mindig nem.
2017. jún. 17. 23:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!