Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » A viccesség függ a kreativitás...

A viccesség függ a kreativitástól?

Figyelt kérdés

Mert ha valaki jó poénokat mond, akkor az kreatív, nem?

Vagy akkor kik viccesek?

Normális válaszokat szeretnék, előre is köszönöm.

2009. nov. 6. 13:05
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
69%

ha valaki állandóan poénokat mond, ráadásul rossz poénokat, az nem vicces, hanem kínos.

laza életfelfogás, jó humorérzék kell, kreativitás pedig ahhoz, hogy felismerd, milyen helyzetben kell, vagy nem kell viccelni. a túl sok is rossz, legalábbis mesterkéltnek tűnik.

2009. nov. 6. 13:08
 2/12 A kérdező kommentje:
Tökre nem ez volt a kérdés.
2009. nov. 6. 13:10
 3/12 A kérdező kommentje:
Nem azt kérdeztem, hogy mennyi az ideális poén. Az igaz, hogy kérdeztem, hogy kik viccesek, értem, ezt most felejtsük el, szóval a kérdés az, hogy miért.
2009. nov. 6. 13:12
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Ha saját maga talál ki JÓ poénkat, akkor kreativ, egyébként meg nem, Viszont a ROSSZ oénokat mondók legtöbbször valakit majmolnak - ami meging csak nem kreativ dolog.

Az állandóan poénkodók meg csak fárasztóak és igen kinosak.

2009. nov. 6. 13:22
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egyértelműen igen! :)Sőt kreativitás + intelligencia ha egészen pontos akarok lenni.
2009. nov. 6. 13:24
 6/12 anonim ***** válasza:

Igen, szerintem osszefugg a kreativitással, és úgy hallottam, hogy az intelligenciával is...

Állítólag én jó vicceket mondok, vagyis mindenkit meg tudok nevettetni, de azért még nem tartom magam végtelenul okosnak :)

2009. nov. 6. 14:32
 7/12 anonim ***** válasza:
Hát én is vicceskedő ember vagyok, főleg amikor spontán poénokat nyögök be barátoknak, órán vagy kb bárhol. :D Az a furcsa, hogy ha szorongok, és kicsit olyan ideges vagyok (nem nagyon, mert az már egész más és nem vicceskedek :D) akkor jönnek ilyen poénos dolgok, beszólások, oltások... :D De kreatív sztem nem vagyok. Na meg nem utolsó sorban okos se. :D:D
2009. nov. 6. 15:02
 8/12 A kérdező kommentje:
Értem köszönöm, én inkább nem mondom, hogy milyennek tartom magam, mert elkönyveltek egoista p*nek :D
2009. nov. 6. 15:37
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
én osztom a vicceket. de tudom mikor hogy mi illik stb... stb... amúgy nem tudom hogy hogy függ ez a 2 dolog össze. mind1 jól rajzolok:)
2009. nov. 6. 15:42
 10/12 anonim ***** válasza:
Szerintem nem.Én pl.elég viccelődős fajta vagyok,mondják is sokan.De,hogy kreativ lennék?Szerintem nem.Vagy csak én nem érzem?
2009. nov. 7. 18:35
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!