182 cm és 63 kg nagyon durva? 15/F
Figyelt kérdés
2013. szept. 22. 17:51
1/8 anonim válasza:
Mármint hogy érted?Túl vékony,vagy túl dagadt,magas...?Mert szerintem teljesen normális,vékonyabb testalkatú lehetsz
2/8 anonim válasza:
Eléggé. Kezdj el tömegnövelőzni.
3/8 A kérdező kommentje:
Túl vékony... 1 év alatt kb 10 centit nőttem és most nagyon soványnak érzem magam
2013. szept. 22. 17:59
4/8 anonim válasza:
Nem olyan sovány! Egyik osztálytársam 186 cm és 60 kg.
5/8 anonim válasza:
Picit sovány, de nem vészes, legalább 70kg-nak kéne lenned így látatlanba. Képet nem tudsz küldeni? mert sokszor csalókák lehetnek a megadott paraméterek
6/8 anonim válasza:
ne szedj semmit.. hidd el kihizod majd.. én 180 vagyok és 70kg és lassan lekell álljak az evéssel.. jaa és 15 éves vagy.. 20 éves korodra hidd el jó formád lesz
7/8 anonim válasza:
Hát figyelj,még egy ideig valószínűleg nőni fogsz,úgyhogy mindig soványnak fogsz tűnni,de egyél jó sokat(egészségeset)és eddz ha úgy gondolod,és akkor majd kiegyenlítődnek az arányok.Plusz,mikor abbahagyod a növést,20 éves korodra már nagyon jó formába leszel.
Még valami:
Ne hagyd hogy mások gúnyoljanak és bántsanak csak a testalkatod miatt.
8/8 anonim válasza:
Nőni már nem fogsz sokat, de a gyúrás (főleg ebben a korban!!) nagyon hasznos tud lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!